ΑΛΜΥΡΟΣ

Καταγγέλλουν περιφρόνηση των κυνηγών από το Γ. Τσιρώνη

καταγγέλλουν-περιφρόνηση-των-κυνηγώ-450568

Το συμβούλιο Αλμυρού ενέκρινε το ψήφισμα των κυνηγών

Περιφρόνηση και υπονόμευση της κοινωνίας των κυνηγών από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, καταγγέλλει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού, με ψήφισμά του, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού την Τρίτη, καθώς στηρίζει το αίτημα των κυνηγών να συναντηθεί με τον αρμόδιο υπουργό.

«Οι Κυνηγετικοί σύλλογοι ανά την Ελλάδα, ο τοπικός Σύλλογός μας, τα μέλη μας και το προσωπικό αυτών έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν τεράστιο έργο στο φυσικό περιβάλλον στην εθνική οικονομία με δραστηριότητα πάνω από ένα δισ. ευρώ, με δέκα χιλιάδες θέσεις εργασίας και 180.000,000 ευρώ έσοδα στο κράτος και ειδικά στο πράσινο ταμείο, αλλά και εισόδημα και προστασία στις μειονεκτικές περιοχές της χώρας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου, Δημήτρης Βελάνης.

«Οι οκτακόσιοι και πλέον κυνηγοί της επαρχίας μας αλλά και οι 3.507 κυνηγοί της Μαγνησίας σας ζητούν να υπερασπιστείτε τους κυνηγούς που σήμερα περιφρονούνται και υπονομεύονται από τοv Αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και περιβάλλοντος υπεύθυνο θήρας κ. Τσιρώνη.

Αυτή η προσπάθεια απαξίωσης και περιφρόνησης της κοινωνίας των κυνηγών και η προώθηση των στόχων της ουσιαστικής κατάργησης των κυνηγετικών οργανώσεων, της θηροφυλακής και της όλης δραστηριότητας δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή», προσθέτει.

Οι κυνηγοί ζήτησαν τη στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού και επέδωσαν κατάσταση για συλλογή υπογραφών στο πλαίσιο της πανελλαδικής προσπάθειας, που καταβάλλεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου