ΑΛΜΥΡΟΣ

Θα πληρώνονται όλοι κάθε μήνα

θα-πληρώνονται-όλοι-κάθε-μήνα-425772

Επανέλαβε χθες ο Δημ. Εσερίδης για τους εργαζόμενους στα ΚΔΑΠ και στο Ωδείο

Οχι μόνο θα διατηρήσει τις κοινωνικές δομές του δήμου, όπως το ΚΔΑΠ και το Ωδείο ο νέος δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, αλλά θα βελτιώσει και τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, ώστε να πληρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι κάθε μήνα.

Πληροφορίες που φέρουν τη νέα δημοτική αρχή Αλμυρού να έχει πρόθεση να καταργήσει τις κοινωνικές δομές ο κ. Εσερίδης δήλωσε χθες ότι είναι αναληθείς και αβάσιμες και σκοπό έχουν να πλήξουν την ηθική και να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπο της νέας δημοτική αρχής πριν καν ξεκινήσει το έργο της.

«Προσωπικά ο ίδιος, στα πλαίσια της γνωριμίας μου με τους υπαλλήλους του Κ.Δ.Α.Π. και του Ωδείου, αλλά και προεκλογικά, δεσμεύτηκα να διατηρήσω τις κοινωνικές δομές – όπως το Κ.Δ.Α.Π., το Ωδείο, κ.α. – οι οποίες εξυπηρετούν με επιτυχία μεγάλο μέρος των πολιτών και ειδικότερα τα παιδιά και τους νέους.

Επίσης, δεσμεύτηκα και για τη βελτίωση της μισθοδοσίας των υπαλλήλων, γιατί σκοπός μου είναι όλοι οι εργαζόμενοι να πληρώνονται κάθε μήνα από το Δήμο, ώστε να μην είναι αναγκασμένοι να παραμένουν απλήρωτοι για μήνες, μέχρι να καταβληθεί η χρηματοδότηση από τους αρμόδιους φορείς.

Δημοσιεύματα, όπως αυτό που αφορά το κλείσιμο δομών του Δήμου, έχουν ως σκοπό να πλήξουν προσωπικά εμένα, καθώς και όλη την παράταξη «Ευθύνη – Δημιουργία», χωρίς να κατανοούν οι γράφοντες αυτών, ότι τρομοκρατούν τους εργαζομένους και έχουν αντίκτυπο στους γονείς των παιδιών που δέχονται τις υπηρεσίες του Κ.Δ.Α.Π., ιδιαίτερα μάλιστα σε μια περίοδο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εγγραφής των παιδιών τους για τη νέα σχολική χρονιά 2014 – 2015.

Ολη αυτή η ανυπόστατη κατάσταση, που εσκεμμένα κάποιοι φροντίζουν να δημιουργούν, το μόνο που αποφέρει είναι η σύγχυση και η αβεβαιότητα στους συμπολίτες μας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δίνετε σημασία μόνο στις επίσημες δηλώσεις του νεοεκλεγέντος Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης και να μην αναλώνεστε σε αβάσιμα σχόλια και πληροφορίες», κατέληξε ο κ. Εσερίδης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου