ΑΛΜΥΡΟΣ

Αναφορά Χρ. Καραζούπη κατά Δήμου Αλμυρού

αναφορά-χρ-καραζούπη-κατά-δήμου-αλμυρ-371514

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και την Υπηρεσία Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου Μαγνησίας προσέφυγε ο πρώην υπάλληλος του Δήμου Αλμυρού Χρήστος Καραζούπης, καταγγέλλοντας μη εκτέλεση δικαστικής απόφασης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, «με την υπ’ αριθ. 1/2021 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμυρού (συν/νο 1), καταδικάσθηκε ο Δήμος Αλμυρού να μου καταβάλει ένα ποσό των πλέον των νόμιμων τόκων από την επίδοση της αγωγής και τα δικαστικά έξοδα σαν αποζημίωση για την αργία που μου είχε επιβληθεί.

Καίτοι η εκδοθείσα απόφαση κηρύχθηκε από το Δικαστήριο προσωρινώς εκτελεστή για το σύνολο της οφειλής, εν τούτοις ο Δήμος διά του υπ. αρ. 222/10-03-2021 εκδοθέντος χρηματικού εντάλματος (συν/νο 3), μου κατέβαλε μόνον το ποσόν του κεφαλαίου και των δικαστικών εξόδων και όχι τους νόμιμους τόκους. Στις δε από 18-03-2021 και 15.4.2021 αιτήσεις μου (συν/νο 2) προς τον Δήμο Αλμυρού, δεν μου δόθηκε καμία απάντηση, αντιθέτως ο ίδιος ο δήμαρχος μου απάντησε προφορικά, σιγά μη σου δώσουμε και τους τόκους».

«Είναι φανερό ότι η σημερινή δημοτική αρχή ακολουθεί τις μη νόμιμες διαδικασίες, που ακολουθούσε και η προηγούμενη δημοτική αρχή και γίνεται αυτονόητο πια ότι θα ακολουθηθούν εκ μέρους μου όλες οι νόμιμες διαδικασίες», σημειώνει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου