ΑΛΜΥΡΟΣ

Δόθηκε άδεια για τη χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου  

δόθηκε-άδεια-για-τη-χρήση-του-γηπέδου-π-371503

Αδεια προσωρινής λειτουργίας έδωσε ο δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, στην υπαίθρια αθλητική εγκατάσταση ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου ∆ημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης, για τη διεξαγωγή τοπικών ή/και ερασιτεχνικών αγώνων και προπονήσεων ποδοσφαίρου.
Η προσωρινή άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης που βρίσκεται εκτός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης του Αλμυρού, ισχύει έως τις 31-08-2022 και με την προϋπόθεση ότι πριν τη λήξη της θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του υπεύθυνου αθλητισμού του ∆ήμου Αλμυρού, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η εν λόγω εγκατάσταση ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία ή ομάδα που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη έδρα και επιπλέον δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση.
Το ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρητικότητας 500 θεατών, δύνανται να χρησιμοποιείται για προπονητικές δραστηριότητες και να διεξάγονται τοπικοί ή/και ερασιτεχνικοί αγώνες των αθλημάτων ποδοσφαίρου.
Σε κάθε περίπτωση απαιτείται, εκ μέρους της διοίκησης των αθλητικών συλλόγων/σωματείων οι οποίοι κάνουν χρήση της εγκατάστασης, η άμεση ενημέρωση της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του ∆ήμου Αλμυρού σε περίπτωση βλαβών.
Η παρούσα άδεια λειτουργίας δεν αντικαθιστά οποιαδήποτε άλλη άδεια που τυχόν απαιτείται από άλλες διατάξεις νόμων και κανονισμών.

Παρόμοια απόφαση ελήφθη από τον δήμαρχο Αλμυρού και για το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου