ΑΛΜΥΡΟΣ

Αρχή για νέες προοπτικές τα αποτελέσματα των βάσεων

αρχή-για-νέες-προοπτικές-τα-αποτελέσμ-360965

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του δημάρχου Αλμυρού

Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις να αποτελέσει μόνο την αρχή για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται εύχεται στους μαθητές που πέρασαν στη Σχολή που επιθυμούσαν μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής προχθές ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης.

Για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια, ο δήμαρχος Αλμυρού λέει ότι αυτό θα πρέπει να τους πεισμώνει ακόμη περισσότερο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά με δήλωσή του ο κ. Εσερίδης σημειώνει τα εξής: «Η επιτυχία αυτή αποτελεί εκπλήρωση των ονείρων σας αλλά και της πολύχρονης προσπάθειας που καταβάλλατε για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Δικαιώνονται οι αγώνες, οι στερήσεις αλλά και οι κόποι σας.

Η ευκαιρία αυτή που σας δίνεται αποτελεί απλά την αρχή για ένα νέο κύκλο που ξεκινά στη ζωή σας και θα είναι γεμάτος νέες εμπειρίες και εμπλουτισμό γνώσεων.

Σημαντική ήταν η συμβολή των γονέων σας αλλά και των εκπαιδευτικών σε όλο αυτό τον αγώνα. Σιωπηλοί συμπαραστάτες σε κάθε σας βήμα και αρωγοί των προσπαθειών σας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και αυτά τα παιδιά, τα οποία δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις αξιέπαινες προσπάθειες τις οποίες κατέβαλλαν. Το γεγονός αυτό πρέπει να σας πεισμώνει ακόμη περισσότερο και να σας γεμίζει με δύναμη και θάρρος για να συνεχίσετε την προσπάθειά σας.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους σας και ελπίζω η επιτυχία σας αυτή να αποτελέσει μόνο την αρχή για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου