ΑΛΜΥΡΟΣ

Επεσε νεκρός ενώ ψώνιζε! ~ ΣΕ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

επεσε-νεκρός-ενώ-ψώνιζε-σε-μαρκετ-στο-336898

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του 50χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσαπάρα

Σοκ και απαρηγόρητο θρήνο προκάλεσε στον Αλμυρό ο αιφνίδιος θάνατος 50χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Ο Γιάννης Τσαπάρας, σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κασσαβέτειας, άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή χθες το μεσημέρι, ενώ βρίσκονταν για τα καθημερινά ψώνια σε σούπερ μάρκετ.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και γνωστός από τη διαδρομή του στα γήπεδα του ποδοσφαίρου προδόθηκε με ύπουλο τρόπο από την καρδιά του. Βρίσκονταν ανάμεσα σε ράφια σούπερ μάρκετ, όταν κατέρρευσε, χωρίς καν να προλάβει να μιλήσει, να ζητήσει βοήθεια. Αλλα άτομα στο μάρκετ τον αντίκρισαν στο πάτωμα, χωρίς τις αισθήσεις του. Ο γιατρός που κλήθηκε στο σημείο, απλά διαπίστωσε προς θλίψη όλων ότι ο θάνατος είχε επέλθει.

Το άγγελμα του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην περιοχή. Πάγωσαν από την πρόωρη και απρόσμενη απώλεια του 50χρονου, πατέρα δύο παιδιών.

Στα νεανικά του χρόνια, ο Γιάννης Τσαπάρας αγωνιζόμενος ως δεξιός οπισθοφύλακας, ανήκε στο δυναμικό του Γ.Σ. Αλμυρού για 14 χρόνια, από το 1980 έως το 1994, και συνέδεσε το όνομά του με την τότε παρουσία της ομάδας στη Δ’ Εθνική, ενώ είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τα χρώματα της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Πρόσφατα μάλιστα αποτέλεσε και ιδρυτικό μέλος του νεοσύστατου συλλόγου των παλαιμάχων του Γ.Σ. Αλμυρού.

Ο ξαφνικός χαμός του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή – επιχειρηματία, «πάγωσε» την κοινωνία του Αλμυρού, με τον Γ.Σ. να εκδίδει την εξής ανακοίνωση: «Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΓΣ Αλμυρού, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Τσαπάρα για τον πρόωρο χαμό του».

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 11πμ, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου