ΑΛΜΥΡΟΣ

Σκότωσαν 84χρονη για… πέντε ευρώ στην Ανάβρα Αλμυρού

σκότωσαν-84χρονη-για-πέντε-ευρώ-στην-α-336038
Άγριο έγκλημα τη νύχτα στο χωρίο Ανάβρα στην περιοχή του Αλμυρού, στο Βόλο, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μια 84χρονης γυναίκας και την σκότωσαν για να της αρπάξουν πέντε ευρώ.
Η 84χρονη σύμφωνα με πληροφορίες χθες βράδυ γιόρτασε μαζί με τα παιδιά της και τα εγγόνια της τα γενέθλια ενός εγγονού της, στο σπίτι του γιου της που μένει ακριβώς από πάνω και γύρω στις 21.00 κατέβηκε στο ισόγειο όπου έμενε μόνη της.
Αν και ο ένας γιος της μένει από πάνω και ο άλλος δίπλα, κανείς δεν άκουσε και δεν κατάλαβε τίποτα. Το πρωί βρήκαν τη γιαγιά νεκρή στο κρεββάτι της, χτυπημένη στο πρόσωπο και όλο το σπίτι ανακατεμένο, όπως το άφησαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.
Όλα δείχνουν ότι η άτυχη 84χρονη αντιλήφθηκε την παρουσία τους και την σκότωσαν για να μη φωνάξει. «Και να φανταστείτε ότι η γιαγιά είχε μόνο 5 ευρώ» είπε σοκαρισμένος ο γαμπρός της στο LamiaReport.
Αυτή την ώρα στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Μαγνησίας και ιατροδικαστής προκειμένου να καταγραφεί κάθε λεπτομέρεια που θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου