ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοκ από το χαμό 35χρονης μητέρας στον Αλμυρό

σοκ-από-το-χαμό-35χρονης-μητέρας-στον-αλ-322408

Τελευταίο αντίο σήμερα στη Δήμητρα Νικολάου – Τσιανή

Διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα και «έσβησε» μέσα σε δύο μήνες. Συντετριμμένη είναι η κοινωνία του Αλμυρού από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια μίας νέας γυναίκας, μίας μητέρας ενός αγοριού ηλικίας μόλις πέντε ετών. Η 35χρονη Δήμητρα Νικολάου -Τσιανή έφυγε εντελώς πρόωρα και αιφνίδια ζωή.

Χθες στη γειτονιά της στον Αλμυρό και την ευρύτερη περιοχή κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στην τραγική κατάληξη. Η Δήμητρα Νικολάου -Τσιανή δεν είχε κανένα πρόβλημα με την υγεία της. Ήταν παντρεμένη με τον αγροτοκτηνοτρόφο Κωνσταντίνο Τσιανή και έμενε στον Αλμυρό στον τόπο καταγωγής του συζύγου της, όπου έφτιαξε μία πολύ όμορφη οικογένεια. Όλα στη ζωή της νέας οικογένειες φαινόταν να κυλούν ομαλά.

Όπως και κάθε μητέρα η 35χρονη έκανε όνειρα για το αγγελούδι της και την οικογένειά της στην οποία είχε αφοσιωθεί ολοκληρωτικά. Κανένας δεν μπορούσε να υποψιαστεί το παραμικρό από αυτά που θα επακολουθούσαν.

Όλα ξεκίνησαν μόλις πριν από δύο μήνες. Η κοπέλα άρχισε να έχει ενοχλήσεις στην υγεία της. Στην αρχή τα βλέφαρά της πρήζονταν. Στην πορεία παρουσίασε εξανθήματα.

Η ίδια και η οικογένειά της άρχισαν να απευθύνονται πλέον σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Η κοπέλα διαγνώστηκε με σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα.

Παρά τη θεραπευτική αγωγή, τις τακτές επισκέψεις στα Νοσοκομεία, η 35χρονη χανόταν μέρα με τη μέρα, «έσβηνε».

Οι προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή απέβησαν μάταιες. Η άτυχη γυναίκα άφησε τελικά την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Λαϊκού Νοσοκομείου στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν εδώ και δεκαοχτώ μέρες. Η υγεία της είχε διαδοχικές επιπλοκές.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου της βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους.

Η κοπέλα «έσβησε» από τη μία στιγμή στην άλλη. Σε κλίμα ανείπωτης οδύνης συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στην τελευταία της κατοικία στη 1.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου