ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεχίζεται η υποβολή δηλώσεων για τα προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ.

συνεχίζεται-η-υποβολή-δηλώσεων-για-τα-291018

Μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου συνεχίζεται μετά από παράταση η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του δήμου Αλμυρού.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων για την Οικονομία – Επιχειρηματικότητα με θέματα την αγροτική επιχειρηματικότητα – marketing αγροτικών προϊόντων, τα Βιολογικά Προϊόντα: Παραγωγή – Πιστοποίηση – Διάθεση, την Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν, Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση.

Οσον αφορά στις νέες τεχνολογίες, θέματα των προγραμμάτων θα είναι η επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο, Υπολογιστικά φύλλα – Παρουσιάσεις, η ηλεκτρονική εφημερίδα, ενώ για τη Γλώσσα και την Επικοινωνία, τα αγγλικά για το χώρο εργασίας και τον τουρισμό, τα ισπανικά, τα ρωσικά και τούρκικα επίσης για τον τουρισμό και βασικά γερμανικά.

Σχετικά με τις κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις το πρόγραμμα θα αφορά στη διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων, ενώ για τον Πολιτισμό και την Τέχνη τα θέματα αφορούν την ιστορία της τέχνης, τη φωτογραφία, την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και την τοπική ιστορία.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν προγράμματα τοπικής εμβέλειας για τη διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης, τις νέες εναλλακτικές καλλιέργειες, τις ασθένειες και τους τρόπους αντιμετώπισης στη γεωργία, τον εθελοντικό και την κοινωνική δράση, την αρχιτεκτονική κήπων, τις εξαρτήσεις και την πρόληψη, αλλά και το φορολογικό σύστημα.

Επίσης οι κάτοικοι του Δήμου Αλμυρού που έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. Αλμυρού το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015 μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης από το γραφείο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Αλμυρού ημέρες και ώρες: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από τις 10:00 – τις 12:00, τηλ. 2422022502.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου