ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε συνεδρίαση καλείται το δημ. συμβούλιο Αλμυρού

σε-συνεδρίαση-καλείται-το-δημ-συμβούλ-211234

Με τριάντα τέσσερα θέματα ημερήσιας διάταξης σε συνεδρίαση καλείται τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού.

Κυριότερα θέματα συζήτησής του είναι ο καθορισμός τελών καθαριότητας και φωτισμού του δήμου το 2016 και η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος για την καινούργια χρονιά.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τη συζήτηση επί ενστάσεων κατά του Β1 σταδίου της πολεοδομικής μελέτης Κωφών και έγκριση του Σταδίου, την αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του δήμου, την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος 2015.

Το Σώμα θα κληθεί να εγκρίνει την αναμόρφωση του προϋπολογισμού των εσόδων και εξόδων του δήμου οικονομικού έτους 2015, την έκθεση των οικονομικών στοιχείων των β’ και γ’ τριμήνων του τρέχοντος έτους, τη διοργάνωση εκδήλωσης βράβευσης διακριθέντων πρωταθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Budokai.

Η συνεδρίαση θα συζητήσει για τη διενέργεια προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών, τη ματαίωση διαδικασιών διενέργειας προμήθειας μη κατακυρωμένου εξοπλισμού της πράξης «Προμήθεια Εξοπλισμού Ειδικών Σχολείων του δήμου Αλμυρού», την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου Αλμυρού και του υπουργείου Πολιτισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης».

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται ακόμη η κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου, η καταβολή της αξίας γάλακτος σε χρήμα στους δικαιούχους υπαλλήλους του δήμου, η συμμετοχή του δήμου στο πρόγραμμα «Επαγγελματικών Σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ για τη διεξαγωγή πρακτικής άσκησης μαθητών». Η πρόσκληση για το συμβούλιο αφορά και την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε εκτός σχεδίου περιοχές, τη σύσταση επιτροπής καταμέτρησης και καταγραφής τετραγωνικών μέτρων ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, την αντικατάσταση μελών Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, την έγκριση του σχεδίου δράσης αειφόρου ενέργειας, συζήτηση διάφορων αιτημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου