ΑΛΜΥΡΟΣ

Προγραμματισμός προσλήψεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

προγραμματισμός-προσλήψεων-στο-δημο-150463

Σε συνεδρίαση την Πέμπτη το Σώμα

Με κυριότερο θέμα συζήτησης τον προγραμματισμό προσλήψεων για το 2018, σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα.

Ειδικότερα, το συμβούλιο θα προγραμματίσει τις προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, και συγκεκριμένα οχτάμηνης διάρκειας, προσλήψεις για τις ανάγκες του δημοτικού ωδείου, των αναγκών του προγράμματος «Άθληση για όλους» και προσλήψεις με συμβάσεις μίσθωσης έργου.

Ακόμη, θα καθορίσει τις θέσεις για την πρακτική άσκηση σπουδαστών διαφόρων ειδικοτήτων.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει συνολικά τριάντα εννέα θέματα συζήτησης, και συγκεκριμένα την ακύρωση ανεξόφλητων χρηματικών ενταλμάτων έτους 2017, την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου έτους 2018 και την έγκριση οριστικής παραλαβής συμβάσεων παροχής γενικών υπηρεσιών.

Το Σώμα θα καθορίσει ακολούθως τα μέλη του και τις επιτροπές παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών.

Αντικείμενα συζήτησης θα αποτελέσουν ακόμη ο έλεγχος για την οικονομική διαχείριση του δήμου το έτος 2015, του απολογισμού – ισολογισμού της Κοινωφελούς το 2016 και του προϋπολογισμού της το 2018.

Ο ορισμός μελών και επιτροπών για τη διενέργεια δημοπρασιών και τη συμβιβαστική επίλυση φορολογικών διαφορών, ο χαρακτηριστικός χώρων αιγιαλού – παραλιών και οι εκμισθώσεις θαλάσσιων μέσων αναψυχής, προβλέπονται στη συνέχεια στην ημερήσια διάταξη.

Το συμβούλιο θα συζητήσει στη συνέχεια για την παραχώρηση κοινοτικού οικήματος στην Τοπική Κοινότητα Κοκκωτών, ενώ θα κληθεί να εγκρίνει τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμυρού και της εταιρείας «Δίκτυο πόλεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη», τον απολογισμό δράσης ετών 2016-2017,την έγκριση πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμυρού και του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, και μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη δημιουργία βοτανικού κήπου κ.ά.

Αιτήματα πολιτών αλλά και συλλόγων, όπως του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού, για την παραχώρηση αναρριχητικής πίστας του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου Αλμυρού και της Ένωσης Αποστράτων, για τη διοργάνωση εκδήλωσης προς τιμήν των πεσόντων αεροπόρων C-130, θα αποτελέσουν επίσης θέματα συζήτησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου