ΑΛΜΥΡΟΣ

Το Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλμυρού

το-αεροδρόμιο-κεντρικής-ελλάδας-επισ-1055370

Συνάντηση με τον αερολιμενάρχη κ. Κων/νο Ευσταθίου

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Κων/νος Πανταζώνας, εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Εμπορίου του Δήμου Αλμυρού, η δημοτική σύμβουλος Άννα Σιούτη, και τα μέλη της Επιτροπής πατέρας Γεώργιος Γιαννιός και Δήμος Περπερίδης.

Ο Αερολιμενάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη και σημείωσε πως αυτή αποτελεί μια καλή αρχή συνεργασίας, καθώς έως τώρα δεν είχε επιδειχθεί ανάλογο ενδιαφέρον από την πλευρά του Δήμου Αλμυρού, παρά το γεγονός ότι το Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας ανήκει χωροταξικά στον Δήμο Αλμυρού και εξυπηρετείται από τις Υπηρεσίες του.

Σημείωσε επίσης πως ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος για το Αεροδρόμιο και την ευρύτερη περιοχή, καθώς λόγω των έργων του fly over στη Θεσσαλονίκη και του αναμενόμενου συνωστισμού εκεί, υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον από φορείς και τουριστικά γραφεία πολλών περιοχών για την άφιξη πτήσεων στο Αεροδρόμιο κεντρικής Ελλάδας.

Από τη μεριά της Επιτροπής τουρισμού του Δήμου Αλμυρού, τονίστηκε ο ιδιαίτερος ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει το Αεροδρόμιο ως ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να συμβάλλει στον τουρισμό, το εμπόριο και τις συγκοινωνίες της ευρύτερης περιοχής, με την ανάπτυξη της επιβατικής και την πιθανή συνύπαρξή της με την εμπορευματική κίνηση (cargo) που θα προσφέρει νέες θέσεις εργασίας και θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για την οικονομία της περιοχής.

Σ΄αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση της τουριστικής προβολής του Δήμου Αλμυρού μέσα και από το Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας, σκοπεύει να κινηθεί η Επιτροπή Τουρισμού, αναλαμβάνοντας στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις το αμέσως προσεχες διάστημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου