Μία «αγκαλιά» δώρα για τους ασθενείς της Ρευματολογικής Κλινικής

Μία «αγκαλιά» δώρα για τους ασθενείς της Ρευματολογικής Κλινικής

Δημόσιες ευχαριστίες των γιατρών του Πανεπιστημιακού στους συλλόγους ρευματοπαθών Θεσσαλίας

 

Δώρα στους ρευματοπαθείς ασθενείς της Ρευματολογική Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μοίρασαν οι σύλλογοι Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας και Τρικάλων της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα. Η πρωτοβουλία τους ενταγμένη στο πνεύμα των εορτών σκόρπισε χαρά στους ασθενείς, ενώ ο διευθυντής της Κλινικής Δημήτρης Μπογδάνος και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής απηύθυναν δημόσιες ευχαριστίες προς τους συλλόγους.

«Συνήθως οι ασθενείς ευχαριστούν τους γιατρούς για την προσπάθεια που κάνουν να απαλύνουν το πόνο τους και να βρουν λύση στα προβλήματα υγείας τους. Ωστόσο, τούτες τις ημέρες αλλά και σε άλλες στιγμές που πολλές φορές δεν ακούγονται προς τα έξω μπορεί και πρέπει να συμβαίνει το αντίστροφο. Γι’ αυτό και απευθύνουμε δημόσιες ευχαριστίες για αυτή την πράξη αγάπης», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Θα θέλαμε να βεβαιώσουμε τις οικογένειες των ρευματοπαθών ότι εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αντάξιο των προσδοκιών των 35.000 και πλέον ρευματοπαθών της Θεσσαλίας. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες σας για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας εντός και εκτός του νοσοκομείου και στεκόμαστε αρωγοί στις προσπάθειές σας για να ακουστεί η φωνή αγωνίας σας όσο πιο δυνατά γίνεται. Με αυτή την αφορμή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους εκείνους, ασθενείς και φίλους που με τις δωρεές τους στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τα ερευνητικά πρωτόκολλα του Τμήματος συνέβαλαν ουσιαστικά στην ολοκλήρωση ερευνητικών μελετών με αντικείμενο την παθογένεια και αποτελεσματικότερη θεραπεία των αυτοάνοσων ρευματικών νοσημάτων», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ