ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: 10/07/2020

Κριός 21/03 - 20/04

Κάποια άτομα θα σε κάνουν να νιώσεις ξέγνοιαστα, περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Ωστόσο, οι πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις θα σε φέρουν σε έντονη κίνηση και θα σε εξαντλήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περιόρισε την επικριτική σου διάθεση, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις.

Ταύρος 21/04 - 21/05

Η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση θα κυριαρχήσουν, με αποτέλεσμα να νιώσεις ότι θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Πρώτα από όλα θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις, που σε κουράζουν ή νιώθεις πως σας καταπιέζουν. Αν έχεις ευελιξία και διπλωματικότητα με τους γύρω σου, τότε σίγουρα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.

Δίδυμος 21/05 - 21/06

Οι ευκαιρίες, που θα προκύψουν, θα είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές. Mε σύνεση και προγραμματισμό πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Εχεις τη δυνατότητα να διαπιστώσεις ποια άτομα μπορείς πραγματικά να εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και μετά είναι σίγουρο ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Καρκίνος 22/06 - 22/07

Βλέπεις μερικά ζητήματα από άλλη σκοπιά και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Θα προκύψουν εντάσεις σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που δεν τις περιμένεις και θα σε ανησυχήσουν.

Λέων 23/07 - 23/08

Η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και προκαλούν εκνευρισμούς.

Παρθένος 24/08 - 22/09

Οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα για να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν και πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Για να τα καταφέρεις, πρέπει να ηρεμήσεις, να δεις τιε καταστάσεις ρεαλιστικά και κυρίως να μη σκέφτεσαι το παρελθόν, που μπορεί να σου χαλά τη διάθεση.

Ζυγός 23/09 - 22/10

Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς και να κάνεις όσα σε ευχαριστούν. Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της ζωής σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Σκορπιός 23/10 - 22/11

Ευνοείσαι και έχεις έντονο δυναμισμό. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλούν την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις θετικά και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Τοξότης 23/11 - 21/12

Θα πετύχεις νέους στόχους και θα προωθήσεις με πρωτοποριακό τρόπο τα σχέδιά σου. Η διάθεσή σου επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες, που αντανακλούν στο περιβάλλον σου. Θα δεις όσα συμβαίνουν γύρω σου με ενθουσιασμό και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερως 22/12 - 19/01

Η μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να επιλύσεις όσα περισσότερα προβλήματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά επειδή μπορεί να προκύψουν αναποδιές, απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να τα προγραμματίσεις κατάλληλα, για να μη χάσεις τον έλεγχο.

Υδροχόος 20/01 - 19/02

Θετικές εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με προσοχή, γιατί παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα.

Υχθείς 20/02 - 20/03

Ερχονται λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ειδικά, ζητήματα, που αφορούν στην οικογένειά σου, αρχίζουν να μπαίνουν σε σειρά και σου φεύγει μεγάλο άγχος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε κατάσταση, που θα προκύψει.