ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: 27/01/2022

Κριός 21/03 - 20/04

Αρκετή σύγχυση θα έχεις από τις πολλές υποχρεώσεις, που φορτώνουν την καθημερινότητά σου. Μπορείς να προγραμματίσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τη μέρα σου, ώστε να αποφύγεις το άγχος και τον πανικό. Αν αφήσεις όσα δεν περνούν από το χέρι σου να πάρουν τον δρόμο τους, θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις υπόλοιπες δουλειές σου, που δεν παίρνουν αναβολή.

Ταύρος 21/04 - 21/05

Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα κάνεις πολλά στους τομείς, που σε απασχολούν. Αρχίζει περίοδος, που θα μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να βάλεις σε τάξη τα ζητήματα, που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Παράμεινε μακριά από υπερβολές και φρόντισε να πλησιάσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Εχεις ανάγκη τη βοήθειά τους και είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Δίδυμος 21/05 - 21/06

Ημέρα εσωτερικής αναζήτησης. Θα έρθεις σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και θα νιώσεις αρκετή ένταση μέχρι βρεις λύσεις. Προσοχή, η ημέρα είναι εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές σε όσα σου λένε. Να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και πάντα να τις έχεις υπό έλεγχο.

Καρκίνος 22/06 - 22/07

Καλό είναι να ξεφύγεις από προβλήματα και να ξεπεράσεις με κάθε τρόπο τις δυσκολίες, που σε έχουν βγάλει από το πρόγραμμά σου. Πρέπει να δεις με αισιοδοξία το μέλλον και να μη γυρίζεις πίσω σε καταστάσεις, που έχουν τελειώσει και χαλούν τη διάθεσή σου.

Λέων 23/07 - 23/08

Θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα, που σε προβληματίζουν. Οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, μη νευριάζεις με ζητήματα που δεν έχουν σημασία και να είσαι ρεαλιστής. Ετσι θα καταστρώσεις ορθολογικά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από όσα σε προβληματίζουν.

Παρθένος 24/08 - 22/09

Νιώθεις ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Οργανώσου καλύτερα και βάλε σε σειρά τις υποχρεώσεις σου. Με βοήθεια από τους οικείους σου θα τα καταφέρεις. Αλλωστε, δεν θα γίνει τίποτα, αν αφήσεις κάτι για αύριο.

Ζυγός 23/09 - 22/10

Θα προκύψουν ευκαιρίες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιείς με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφεύγεις, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι τεταμένη. Επιδίωξε όσα θέλεις και μην υποχωρείς.

Σκορπιός 23/10 - 22/11

Βάλε τα δυνατά σου να διευθετείς σημαντικά ζητήματα και μη χάνεις χρόνο με τα ασήμαντα. Πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή για να βρεις τις λύσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών, η οποία θα αποδειχτεί σωτήρια.

Τοξότης 23/11 - 21/12

Ενδιαφέρουσα ημέρα, καθώς ανοίγονται σημαντικές προοπτικές ανόδου, αρκεί να έχεις την απαραίτητη σύνεση και να κάνεις σοφές κινήσεις. Με συντονισμένες προσπάθειες, πειθαρχία και αφοσίωση θα προχωρήσεις στα σχέδιά σου και θα πετύχεις όσα θέλεις.

Αιγόκερως 22/12 - 19/01

Μην ταράζεσαι από τη συμπεριφορά των άλλων και μην ασχολείσαι με λόγια, που οδηγούν μόνο σε εντάσεις. Μη βγαίνεις από το πρόγραμμά σου. Αλλωστε έχεις τόσα πολλά δικά σου ζητήματα, που δεν προλαβαίνεις να ασχολείσαι και με τα αντίστοιχα των άλλων.

Υδροχόος 20/01 - 19/02

Χρειάζεσαι αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Μην επηρεάζεσαι από παράγοντες, που αποσυντονίζουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα. Στα αισθηματικά θα βρεις ανταπόκριση από το πρόσωπο που αγαπάς και θα απολαύσεις έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές.

Υχθείς 20/02 - 20/03

Καλό είναι να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και μην τα αναβάλλεις, για να σκέφτεσαι καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες. Με την ειλικρίνειά σου ίσως προκαλέσεις παρεξηγήσεις, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.