ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: 23/02/2020

Κριός 21/03 - 20/04

Πρέπει να πάρεις πολλά ζητήματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση. Αλλωστε, η διάθεσή σου δεν θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να επιδείξεις σύνεση και ψυχραιμία, που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Επίσης, μείνε μακριά από διαφωνίες.

Ταύρος 21/04 - 21/05

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οτιδήποτε παρουσιαστεί. Αρκετά θα είναι τα προβλήματα, που θα προκύψουν, αλλά αν είσαι ανοιχτός σε νέες σκέψεις και απόψεις μπορείς να βρεις τις λύσεις πιο εύκολα από όσο νομίζεις.

Δίδυμος 21/05 - 21/06

Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί, από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλλει το άγχος και δεν θα μπορείς να διευθετήσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες.

Καρκίνος 22/06 - 22/07

Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και παίρνεις αποφάσεις με ώριμη, αλλά και θετική σκέψη. Ευνοείσαι, καθώς τα προβλήματα, που θα προκύψουν, θα είναι αρκετά και πρέπει να προχωρήσεις άμεσα στην επίλυσή τους.

Λέων 23/07 - 23/08

Καλό είναι σήμερα να βάλεις φρένο στο συναισθηματισμό. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό, αρκεί να το μεταβάλεις σε παραγωγική διαδικασία και να αναλογιστείς λάθη, που έχεις κάνει και δεν θέλεις να επαναλάβεις.

Παρθένος 24/08 - 22/09

Τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος. Είναι αρκετά τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν στην εργασία σου, που είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Ζυγός 23/09 - 22/10

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Αρκεί μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι.

Σκορπιός 23/10 - 22/11

Θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτος και να μην αφήσεις προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι αρνητικά. Πρέπει να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μη γίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι στους άλλους.

Τοξότης 23/11 - 21/12

Θα προσπαθήσεις να επιλύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις εκνευρισμό για υποθέσεις, που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι συμφέρουσες.

Αιγόκερως 22/12 - 19/01

Μπορεί να ανταμειφθείς γενναιόδωρα, αν βέβαια βρεις τον χρόνο να εκφράσεις τη φαντασία και τα όνειρά σου. Δυστυχώς, συνήθως αναλώνεσαι σε υποχρεώσεις και τρεχάματα. Αναζήτησε καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση.

Υδροχόος 20/01 - 19/02

Θα δεις πολλά να αλλάζουν προς το καλύτερο. Ετοιμάσου για σειρά από θετικές αλλαγές. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες. Σκέψου τις καλά, συζήτησέ με άτομα που εμπιστεύεσαι και πάρε τις ανάλογες αποφάσεις.

Υχθείς 20/02 - 20/03

Η τύχη είναι με το μέρος σου και οι πλανήτες συμβάλλουν να πετύχεις όσα θέλεις. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν ακούσεις και βάλε πλώρη για να πετύχεις τους στόχους σου.