ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: 17/11/2019

Κριός 21/03 - 20/04

Εχεις θετική διάθεση και δυναμική στάση, που θα σε κάνουν να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να επιλύσεις τα προβλήματα, που θα προκύψουν, για τα οποία θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μη δώσεις έκταση σε κουβέντες, που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σου κύκλο, γιατί δεν θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα, άρα άδικα ο κόπος σου.

Ταύρος 21/04 - 21/05

Διανύεις περίοδο, που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να επιδεικνύεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις και καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει την εγκυρότητά τους. Οι ευκαιρίες, που θα σου παρουσιαστούν, θα είναι πολύ καλές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει στην πόρτα σου.

Δίδυμος 21/05 - 21/06

Η μέρα εντείνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου για διάφορες καταστάσεις, που σε απασχολούν, αλλά ευνοεί την ανασυγκρότηση των δυνάμεων και την ενίσχυση της άμυνάς σου απέναντι στις επιθέσεις, που πιθανόν να δεχτείς

Καρκίνος 22/06 - 22/07

Τα νεύρα σου σήμερα θα δοκιμαστούν από τον τρόπο, με το οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ τις καταστάσεις για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου άδικα.

Λέων 23/07 - 23/08

Η μέρα σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ο,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις σε πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο, που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Παρθένος 24/08 - 22/09

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά δεν αλλάζουν όπως θέλεις και σε δυσαρεστούν, αλλά σήμερα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία σου.

Ζυγός 23/09 - 22/10

Πολύ καλή μέρα, προκειμένου να ολοκληρώσεις σχέδια και να πραγματοποιήσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα και βαδίζεις στα πρόθυρα της υπερκόπωσης.

Σκορπιός 23/10 - 22/11

Χρειάζεσαι λίγη παραπάνω ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να διευθετήσεις εκκρεμότητες, που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις, που αφορούν σε ομαδικές ενέργειες. Πρώτα να αναλάβεις τις δικές σου ευθύνες και αρμοδιότητες.

Τοξότης 23/11 - 21/12

Αιγόκερως 22/12 - 19/01

Φίλε Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα, ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν.

Υδροχόος 20/01 - 19/02

Αγαπητέ Υδροχόε, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Η αρνητική όψη της ημέρας, θα προκαλέσει μικροεμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, γεγονός που απαιτεί την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.

Υχθείς 20/02 - 20/03

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας για εσένα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, γι’ αυτό πρόσεξε μην κάνεις απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος δεν κερδίσεις αυτά που θέλεις.