ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: 28/09/2021

Κριός 21/03 - 20/04

Οι σκέψεις, που έχεις για το μέλλον, είναι πολλές και με συντονισμένη προσπάθεια μπορείς να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες, που σου δίνονται. Μην ξεχνάς τους ανθρώπους, που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Ταύρος 21/04 - 21/05

Για να πετύχεις όσα θέλεις, πρέπει να αναθεωρήσεις παγιωμένες απόψεις, αλλιώς δεν θα είναι εφικτό. Μην κάνεις σκέψεις, που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η μέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των στόχων σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Δίδυμος 21/05 - 21/06

Η επικοινωνία και οι συζητήσεις έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Καλύτερα να αποφεύγεις νέες αρχές, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με τα υπάρχοντα ζητήματα, που αφορούν σε εσένα. Εχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή ζητήματα του παρελθόντος, που σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Καρκίνος 22/06 - 22/07

Καταστάσεις, αλλά και νέα θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε, όσο είναι εφικτό, να μην επηρεάζεσαι και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχολείσαι με τα δικά σου ζητήματα, που εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Λέων 23/07 - 23/08

Προβληματίζεσαι σχετικά με ζητήματα, που δεν προχωρούν και αποτελούν εμπόδιο στα σχέδιά σου. Καλό είναι να αφήσεις κάθε δεύτερη σκέψη και να κινείσαι αποφασιστικά, για να ξεπερνάς ό,τι σε κρατά πίσω, που μπορεί να προέρχεται από το παρελθόν ή μπορεί να αποτελεί νέο δεδομένο.

Παρθένος 24/08 - 22/09

Οι ευκαιρίες θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινείσαι άμεσα και έξυπνα, για να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπά κόκκινο. Φρόντισε να καταρτίσεις καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου.

Ζυγός 23/09 - 22/10

Οι καλές εξελίξεις, που θα σημειωθούν σήμερα στη ζωή σου, θα σου δώσουν ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που έχεις από το παρελθόν. Θα προκύψουν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Το βράδυ είναι ιδανικό να αφιερωθείς στην οικογένειά σου και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.

Σκορπιός 23/10 - 22/11

Εχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και θα φανεί έντονα σήμερα, που θα πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Στην πορεία θα σε βοηθήσουν και άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται.

Τοξότης 23/11 - 21/12

Μη διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρχεται στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειες και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να αντιμετωπίζεις τα ζητήματα με αισιοδοξία. Εφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε κρατά πίσω στην πορεία της ζωής σου.

Αιγόκερως 22/12 - 19/01

Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα ζητήματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατάς την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να αντεπεξέρχεσαι στη νέα πραγματικότητα, που πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ζητήματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει πορεία προς το καλύτερο.

Υδροχόος 20/01 - 19/02

Θέσε προγραμματισμό, ώστε να βάλεις ζητήματα σε σειρά και να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Αν νομίζεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, μη διστάζεις να ζητήσεις βοήθεια από τους δικούς σου. Είναι καλή μέρα για αλλαγές, ακόμα και στον προσωπικό σου χώρο.

Υχθείς 20/02 - 20/03

Μην κινείσαι παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που νιώθεις είναι έντονη και καλό είναι να τη διοχετεύεις σε τομείς, που υστερείς. Σε συζητήσεις με τους δικούς σου, φρόντισε να έχεις διαλλακτικότητα, για να αποφεύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι περίοδος για συγκρούσεις.