ΤΟΠΙΚΑ

Εκατοντάδες επισκέπτες στο περίπτερο του Π.Θ. στη ΔΕΘ

εκατοντάδες-επισκέπτες-στο-περίπτερ-877208

Εκατοντάδες επισκέπτες υποδέχεται καθημερινά το περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην 86η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, που άνοιξε τις πύλες της, το περασμένο Σάββατο.

Το περίπτερο του Π.Θ. που λειτουργεί στη θέση 14- stand 13 θα δέχεται επισκέπτες έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Ο εκθεσιακός χώρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας φιλοξενεί ζωντανές επιδείξεις διαφόρων επιστημονικών και τεχνολογικών εφαρμογών, βίντεο με προβολή σημαντικών επιτευγμάτων του ιδρύματος, ηλεκτρονική παρουσίαση Ακαδημαϊκών Τμημάτων και σύγχρονων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και έντυπο υλικό. Ανάμεσα στις δράσεις που παρουσιάζονται είναι το μονοθέσιο της Ομάδας Κένταυρος, η εταιρεία Foodoxy’s, βιολειτουργικά τρόφιμα αλλά και η εφαρμογή fuel.gr.

Η παρουσία του Π.Θ. στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης είναι για μία ακόμη χρονιά δυναμική και εξυπηρετεί τις δράσεις για την εξωστρέφεια του ιδρύματος.

«Ποδαρικό» στο περίπτερο έκανε το περασμένο Σάββατο, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως η οποία ξεναγήθηκε στους χώρους συνοδευόμενη από τον πρύτανη του ιδρύματος, Ζήση Μαμούρη και ακαδημαϊκούς οι οποίοι ενημέρωσαν την υπουργό για τα ερευνητικά έργα των ομάδων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που φιλοξενούνται στην έκθεση, για την άψογη και άκρως παραγωγική συνεργασία ανάμεσα στα ερευνητικά εργαστήρια του ιδρύματος και ιδιωτικών φορέων και για το σύνολο των καλών πρακτικών και πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου