ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκόπελος: Δέκα προσλήψεις σχολικών καθαριστριών

σκόπελος-δέκα-προσλήψεις-σχολικών-κα-888923

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικά δέκα ατόμων θα προχωρήσει ο Δήμος Σκοπέλου για τις ανάγκες καθαριότητας των σχολικών κτιρίων της περιοχής την εκπαιδευτική χρονιά 2022-2023.

Οι ειδικότητες των προς κάλυψη θέσεων είναι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Σχολικών Καθαριστριών, εκ των οποίων οι οχτώ θα απασχοληθούν με συμβάσεις μερικής απασχόλησης και οι δύο με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης.

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων θα λάβει υπόψιν την εμπειρία τους, τις ιδιότητές τους και συγκεκριμένα αν είναι πολύτεκνοι ή τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, αν είναι τρίτεκνοι ή τέκνα τρίτεκνων οικογενειών, αν έχουν ανήλικα τέκνα, ηλικία τους κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με αριθμ. ΣΧΟΠ/2022 και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση με τα δικαιολογητικά αναρτάται στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.skopelos.gov.gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου