ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διεθνές σκακιστικό τουρνουά στην Αγριά

διεθνές-σκακιστικό-τουρνουά-στην-αγρ-895166

Από 19 έως 23 Ιουνίου 2022 θα διεξαχθεί στην Αγριά Βόλου το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022», ένα τουρνουά που αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς δυνατούς σκακιστές από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Θα μοιραστούν έπαθλα χρηματικά και κύπελλα και μετάλλια στους πρώτους της γενικής κατάταξης και των ειδικών κατηγοριών και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι σκακιστές με δελτίο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ δυναμικότητας σύμφωνα με την προκήρυξη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στο web site των αγώνων www.agriaopen.gr. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], δηλώνοντας Αριθμό Μητρώου ΕΣΟ, FIDE ID, Ονοματεπώνυμο, Σύλλογο, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τους αγώνες διοργανώνουν ο Αθλητικός Όμιλος Αγριάς Μαγνησίας «ΑΘΛΟΣ» και η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου, με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.)

Πληροφορίες:

Επίσημη Ιστοσελίδα των αγώνων https://agriaopen.gr/

e-mail: [email protected]

τηλέφωνο 6995994993 (Σουλικιάς Αντώνιος)

Όλη η προκήρυξη των αγώνων στο: https://agriaopen.gr/announcement-eng/

Ιστοσελίδα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου https://www.vchessacademy.gr/ και στο facebook https://www.facebook.com/VolosChessAcademy

Ιστότοπος του Τμήματος Σκακιού Αθλητικού Ομίλου Αγριάς Μαγνησίας «ΑΘΛΟΣ» https://topionaki.blogspot.com/

Ενημέρωση για το σκάκι στη Θεσσαλία και στην Ελλάδα γενικότερα, καθώς και προκηρύξεις σκακιστικών τουρνουά, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου