ΤΟΠΙΚΟ

Μοναδική εμπειρία για την U11 και U14 της Αγίας Αννας  

μοναδική-εμπειρία-για-την-u11-και-u14-της-αγ-3715

Μοναδικής αξίας εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές της U11 και U14 της σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας, που συμμετείχαν στο -ευρωπαϊκών προδιαγραφών- τουρνουά ποδοσφαίρου ELITE NEON CUP 2022 από τις 15-17/4.

Στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας έλαβαν χώρα συγκλονιστικές αναμετρήσεις με ομάδες που προάγουν το αγωνιστικό ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι.

Η ομάδα της U14 είχε τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί ομάδες, όπως ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος, ο Ατσαλένιος, ο Πανερυθραϊκός καθώς και ο Ερυθρός Αστέρας, ομάδα με λαμπρή ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η αντίστοιχη της U11, η οποία έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε τουρνουά τέτοιας δυναμικής, απέσπασε θετικά σχόλια, καθώς κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση, αποκλείοντας μάλιστα στη φάση των play-off την ομάδα της ΑΕΚ. Είχε την τύχη παράλληλα να αναμετρηθεί με ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, η Partizan, το Μοσχάτο και η Albanet.

Διοργανώσεις, όπως αυτή μόνο χαρά και ευτυχία μπορούν να χαρίσουν στους αθλητές αλλά και ένα ισχυρό κίνητρο για τη συνέχεια.

Η Αγία Αννα, τέλος, στην ανακοίνωσή της τονίζει: «Εκ μέρους της διοίκησης της σχολής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κ. Νίκο Λεμονή και την Yellow Fields για την άρτια διοργάνωση, την άψογη φιλοξενία και την μοναδική εμπειρία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου