ΤΟΠΙΚΑ

Νίκησε τον κορονοϊό, «έφυγε» από επιπλοκές ο Βάιος Μολιός

νίκησε-τον-κορονοϊό-έφυγε-από-επιπλ-164180

«Μαύρη Δευτέρα» ξημέρωσε για μία οικογένεια στον Βόλο, που θρηνεί την απώλεια του δικού της ανθρώπου, σε ηλικία 47 χρόνων. Πρόκειται για τον Βάιο Μολιό, από τη Νέα Ιωνία, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Τραγική ειρωνεία ο άτυχος 47χρονος είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Εδωσε μάχη και την κέρδισε. Είχε αρνητικοποιηθεί και όλα έδειχναν ότι σε λίγες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο. Οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν να γυρίσει στο σπίτι. Να τον σφίξουν ξανά στην αγκαλιά τους. Δυστυχώς όμως η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές στο στομάχι. Εγινε επέμβαση, όμως η κατάσταση της υγείας του αντί να βελτιωθεί επιδεινώθηκε. Πιθανολογείται ότι μικρόβιο προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια. Νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τα non covid περιστατικά, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η οικογένειά του συγκλονισμένη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον απροσδόκητο θάνατό του. Ηταν ένας νέος άνθρωπος που είχε ακόμη πολλά να προσφέρει. Ηταν άνεργος το τελευταίο διάστημα. Παλαιότερα εργαζόταν ως οικοδόμος.

Χθες τελέστηκε πάνδημη η κηδεία του από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Νέα Ιωνία. Ο 47χρονος κατέλειπε σύζυγο, γονείς, αδέλφια και ανίψια.

ΒΑΣ. ΚΥΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου