ΤΟΠΙΚΑ

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του ΟΣΕ κατά Δήμου Βόλου

εκδικάστηκαν-τα-ασφαλιστικά-μέτρα-το-184128

Συζητήθηκαν χθες στο Ειρηνοδικείο Βόλου τα ασφαλιστικά μέτρα νομής της έκτασης μπροστά στην Αγία Τριάδα, στην οδό Πλαστήρα, που έχει καταθέσει ο ΟΣΕ κατά του Δήμου Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ, με αφορμή την ανάπλαση της περιοχής και το αποστραγγιστικό έργο.

Ο ΟΣΕ λέει ότι από τις εργασίες έχουν καλυφθεί οι σιδηροδρομικές γραμμές και ζητεί η περιοχή να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση και να μην υπάρχει διατάραξη στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Βόλου ισχυρίζεται ότι δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση στις σιδηροδρομικές γραμμές από το έργο ανάπλασής του ή την παρέμβαση της ΔΕΥΑΜΒ, αντίθετα η περιοχή έχει αναβαθμιστεί και έχει επωφεληθεί από τις εργασίες.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι οι σιδηροδρομικές γραμμές από τον σταθμό του ΟΣΕ μέχρι τον Αναυρο είναι καλυμμένες στην μεν Δημητριάδος με άσφαλτο και σε πολλά άλλα σημεία με τσιμέντο, ζαρντινιέρες, χώμα, καθώς το δίκτυο έχει εγκαταλειφθεί και ο ΟΣΕ δεν ασκεί καμία πράξη.

Επίσης, τονίζει δεν υπάρχει καμία επείγουσα περίπτωση για να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα, καθώς οι εργασίες έχουν περαιωθεί εδώ και 11 μήνες.

Στη συζήτηση εξετάστηκαν ο δήμαρχος Βόλου, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ και ο σταθμάρχης.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς εβδομάδες.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου