ΤΟΠΙΚΑ

Νέα Ιωνία: Φορτηγό παρέσυρε 23χρονο πεζό

νέα-ιωνία-φορτηγό-παρέσυρε-23χρονο-πεζό-184229

Φοβερό τροχαίο ατύχημα αναστάτωσε τη Νέα Ιωνία χθες το πρωί, όταν γύρω στις 11:30 φορτηγό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία παρέσυρε στο ύψος της οδού Θειρών 23χρονο πεζό.

Το ατύχημα σημειώθηκε ενώ στην Αναπαύσεως υπήρχε μεγάλη κίνηση οχημάτων, μπροστά στα μάτια πολλών πολιτών που βρίσκονταν έξω από καφετέρια στην περιοχή.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια από την παράσυρση, παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε ενώ ο 23χρονος μιλούσε με οδηγό ΙΧ που είχε σταθμεύσει προσωρινά στην οδό Αναπαύσεως στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας με το φορτηγό προς Νέα Ιωνία.

Αγνωστο πώς ο οδηγός του φορτηγού δεν πρόλαβε να σταματήσει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να «βρει» με τη δεξιά πλευρά του στο προσωρινά σταματημένο ΙΧ και να παρασύρει τον νέο.

Εντρομοι πολίτες έτρεξαν να δουν αν ο 23χρονος ήταν καλά. Στον τόπο επικρατούσαν πανικός και αναστάτωση. Ο οδηγός του ΙΧ φέρεται να δήλωσε ότι το φορτηγό τσάκισε τα πόδια του νεαρού. Κατά τον ίδιο το ατύχημα σημειώθηκε ενώ ο ίδιος μιλούσε με τον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν από την πλευρά του οδηγού πεζός στον δρόμο.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου προχώρησε σε σειρά καταθέσεων προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ΙΧ ήταν παράνομα σταματημένος στην οδό Αναπαύσεως, όταν σημειώθηκε το ατύχημα. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου