ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δύο προσλήψεις ΔΕ οδηγών λεωφορείου στην Αλόννησο

δύο-προσλήψεις-δε-οδηγών-λεωφορείου-σ-500760

Με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών

Στην κάλυψη δύο θέσεων ειδικότητας ΔΕ οδηγού λεωφορείου κατηγορίας με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλοννήσου.

Οι δύο προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μεταξύ άλλων δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ ειδικοτήτων τεχνικού αυτοκινήτων οχημάτων ή εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων ή β’ κύκλου σπουδών ΤΕΕ ειδικότητας μηχανών και συστημάτων, επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Δ’ κατηγορίας, πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, η οποία να είναι σε ισχύ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά
([email protected]), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Αλοννήσου, Αλόννησος Μαγνησίας, Τ.Κ.37005, απευθύνοντάς τη στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών – Προσωπικού, υπόψη Νικ. Αναγνώστου (τηλ. επικοινωνίας: 24243-50202).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά, τους τίτλους σπουδών και την προθεσμία υποβολής αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη δημοτική αρχή Αλοννήσου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου