ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η μητέρα του 15χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια για ένα κινητό

ξέσπασε-η-μητέρα-του-15χρονου-που-ξυλοκο-503150

“Να φοβούνται οι νταήδες και όχι τα παιδιά μας να κυκλοφορούν”, λέει η μητέρα του 15χρονου, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μία ομάδα επτά ατόμων, στην πλατεία Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο. Σε δηλώσεις της από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται ο γιος της, η Νατάσα Κουκουγιάννη είπε χαρακτηριστικά ότι “θέλω να σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει, να μπορούν τα παιδιά να κυκλοφορούν ελεύθερα. Να φοβούνται αυτοί οι νταήδες και όχι τα παιδιά μας να κυκλοφορούν”. Παράλληλα, έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι για το περιστατικό, να ενημερώσει την αστυνομία ή την ίδια.

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας του 15χρονου, αυτή κρίνεται πλέον πολύ καλή. Ο έφηβος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από την εξαιρετικά βίαιη επίθεση που δέχτηκε από ομάδα επτά ατόμων, πίσω ακριβώς από το δημαρχείο του Ευόσμου, θέμα που αποκάλυψε πρώτο το GRTimes.gr.

Επιτέλους να πάψει αυτή η αλητεία

Αφού περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη η επίθεση στον γιο της, η μητέρα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, προκειμένου όπως είπε το παιδί της να μπορεί να ξανακυκλοφορήσει ελεύθερα, χωρίς να τρέμει το φυλλοκάρδι της αν θα πάθει τίποτα, ενώ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. “Θέλω και τα άλλα παιδάκια να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα. Θέλω να πάψει αυτή η αλητεία. Αυτά τα παιδάκια μου είπαν ότι ήταν από 17 έως 20. Όταν ακούω τη λέξη ότι ήταν ανήλικα, αλήθεια σας το λέω εξοργίζομαι γιατί ανήλικο είναι και το δικό μου που δεν πήγε να χτυπήσει κανέναν. Και τι θα πει είναι ανήλικο; Δεν πρέπει να μπει ένας φραγμός; Ένα αναμορφωτήριο, φυλακές ανηλίκων, οτιδήποτε; Γιατί αυτά τα παιδιά, επειδή και ο νόμος είναι ελαστικός, κάνουν ότι κάνουν, μένουν στο απυρόβλητο και είναι οι γνωστοί άγνωστοι νταήδες της πλατείας Ευόσμου. Εκεί έχουμε καταντήσει. Θέλω να υπάρχει περισσότερη αστυνόμευση και να βγαίνουν τα παιδιά με ασφάλεια, να κυκλοφορούν οι πολίτες πιο ελεύθερα, θέλω να βρεθούν οπωσδήποτε αυτά τα παιδιά, να τιμωρηθούν παραδειγματικά, για να συμμορφωθούν. Πρέπει τα δικά μας τα παιδιά που είναι νομοταγή, να κυκλοφορούν ελεύθερα και να φοβούνται αυτοί οι νταήδες. Όχι τα δικά μας παιδιά που είναι νομοταγή. Αυτά που παρανομούν. Επιτέλους δηλαδή αυτή η αλητεία και το λέω με αγανάκτηση, γιατί το δικό μου το παιδί είναι στο νοσοκομείο, κάτι που δεν το φανταζόμουν, αυτό λοιπόν πρέπει να παύσει. Ας αναλάβει η αστυνομία, η δημοτική αρχή, να βάλει κάμερες, να βάλει φώτα, δεν ξέρω τι” ανέφερε.

Στηλίτευσε τέλος το γεγονός, ότι παρότι η επίθεση έγινε σε κεντρικότατο σημείο, κανείς ενήλικας δεν ενδιαφέρθηκε είτε για το επεισόδιο, είτε για το τι συνέβη στο παιδί της:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου