Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στην Ολλανδία με «23» ο ΝΠΣ Βόλος

στην-ολλανδία-με-23-ο-νπσ-βόλος-521056

Σε ολλανδικό έδαφος βρίσκεται από χθες ο ΝΠΣ Βόλος, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως τις 25 Ιουλίου, για την τρίτη του παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας αναχώρησε χθες με προορισμό την Ολλανδία όπου η βάση της είναι σε υψηλού επιπέδου αθλητικό κέντρο κοντά στην πόλη Μπρέντα και εκεί με προπονήσεις αλλά και με 4 φιλικά ματς ο Ισπανός προπονητής Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του θα «χτίσουν» τον ΝΠΣ Βόλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος στην Ολλανδία συμμετέχουν 23 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων δυο είναι στην τρίτη τους χρονιά στον Βόλο (Φράνκο Φεράρι και Τάσος Τσοκάνης), άλλοι 8 ήταν και στο περσινό ρόστερ (Μπόρις Κλέιμαν, Συμεών Παπαδόπουλος, Παύλος Λογαράς, Φάουστο Γκρίλο, Νταν Ριένσρα, Ζαν Μπαριέντος, Ζουλιάν Μπαρτόλο, Σωτήρης Νίνης), άλλοι 9 είναι νεοαποκτηθέντες (Μάτιτς Κότνικ, Εμιλιάνο Πουρίτα, Λεβέντ Γκιουλέν, Κέβιν Ροσέρο, Πάολο Φερνάντες, Καμίλ Βοϊτκόφσκι, Τομ Φαν Βέερτ, Φράνκο Ρομέρο και Γιάκουμπ Κούζντρα) αλλά και 4 νεαροί, οι Βολιώτες Ακριβόπουλος, Κύρκος και οι Τερεζίου και Τριανταφύλλου.

Στην Ολλανδία μετέβησαν εκτός από τον προπονητή Γκιγέρμο Αμπασκάλ οι συνεργάτες του Κώστας Μπράτσος, Κάρλος Βάλε, Τριαντάφυλλος Οικονόμου, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Άκης Πέτρου, οι φροντιστές Γιώργος Ακάογλου και Γιάννης Ντάφος και οι φυσιοθεραπευτές Στέφανος Ζήσης και Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

Ρινέρ ο 24ος.

Από τους νεοαποκτηθέντες δεν ακολούθησε από χθες την αποστολή ο Ελβετός αμυντικός Ζαν Πιέρ Ρινέρ που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και θα ταξιδέψει τις προσεχείς μέρες στην Ολλανδία για να γίνει ο 24ος της αποστολής.

Ο 25χρονος Ελβετός κεντρικός αμυντικός είχε αγωνιστεί στο φιλικό ξεμούδιασμα με τον Θησέα στην Πορταριά, αλλά όχι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τώρα παρέμεινε στην Ελλάδα για να κάνει κάποιες απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Ελβετός αμυντικός Ρινέρ ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρασχόπερς και ακολούθησε η Σαφχάουζεν, ενώ στη συνέχεια ανήκε στην ισπανική Κάντιθ απ’ όπου και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού σε Καρταγένα και Εμεν.

Οι 4 «μικροί»

Και οι νεαροί Τριανταφύλλου, Τερεζίου, Ακριβόπουλος, Κύρκος στην Ολλανδία

Στην προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους από τους 4 νεαρούς, οι δύο (Ακριβόπουλος, Κύρκος) είναι Βολιώτες ενώ οι άλλοι δυο έχουν παίξει ΣΛ2 και Γ’ Εθνική.

Ο Θανάσης Τριανταφύλλου (22/7/2003) είναι αμυντικός μέσος και αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρών, ενώ πιο πριν στον Πανσερραϊκό και στον Ηρακλή Χειμάρρου. Βρέθηκε από την αρχή της προετοιμασίας στο Βόλο και αγωνίστηκε 45 λεπτά στην Πορταριά με τον Θησέα και για 4’ και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος Αλέξανδρος Τερεζίου βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο Βόλο έδειξε καλά στοιχεία, είχε πολύ καλά εργομετρικά και η παρουσία του στην Ολλανδία θα κρίνει το αν αποκτηθεί. Είναι επιθετικός γεννημένος 1/3/2000 στο Ναύπλιο έπαιξε στις μικρές ομάδες του Αστέρα Τρίπολης από τον οποίο την περίοδο 19-20 είχε δοθεί δανεικός στον Καραϊσκάκη Άρτας και είχε τέσσερις συμμετοχές στο ενεργητικό του με προπονητές τους Απ. Χαραλαμπίδη και Γ. Πετράκη. Πέρσι αρχικά ήταν στο ρόστερ του Αστέρα αλλά τελικά έπαιξε με την Σκεντερμπέου στην Αλβανία. Στην Σκεντερμπέου ο Τερεζίου είχε 15 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ όταν στο εκτός έδρας ματς (0-2) κατά της Μπίλις, μπήκε ως αλλαγή στο 70’ αντί του Πούσι και στο 86’ σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο Βασίλης Ακριβόπουλος (8/4/2002) είναι μέσος από την Κ-19 του ΝΠΣ Βόλος παίζοντας την χρονιά που πέρασε σε 6 ματς και προέρχονταν από τον Ερμή, ενώ ο Πέτρος Κύρκος είναι μεσοεπιθετικός, ο νεότερος όλων (γεν. 7/12/2005) και αγωνίζονταν στην Αγία Παρασκευή αν και πήγε στην Κ-17 της Νίκης που δεν είχε αγώνες.

Στην αρχική προετοιμασία στο Βόλο και στην Πορταριά μετείχαν από την Κ-19 οι Χρήστος Φουρίκης και Λάμπρος Μπαϊράμης, αλλά και ο Δ. Μεταξάς από τον Ταμυναϊκό Εύβοιας.

Φιλικά σε Ολλανδία

Η βολιώτικη ομάδα στην Ολλανδία έως τις 25 Ιουλίου θα παίξει και 4 φιλικά ματς, τα δυο με βελγικές ομάδες. Στις 15/7 κόντρα στον Βικτώρια ’03 (3η κατηγορία Ολλανδίας), στις 17/7 κόντρα στη Βελγική Μαλίν ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί ο Νίνης και ακολουθεί στις 20/7 κόντρα στην επίσης βελγική Ντάινζε, ενώ στις 24/7 θα αγωνιστεί κόντρα στην Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα.

Εν Ελλάδι το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο στις 3/8 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λαμία και ακολουθεί το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που γίνεται για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και της «Φλόγας» και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτό, ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 8/8 τον ΟΦΗ και στις 10/8 έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρόμητο.

Στις 13/8 ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Τα διαρκείας

Μετά από περίπου 17 μήνες, οι πόρτες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν ξανά για να υποδεχθούν και πάλι φιλάθλους και ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι στη διάθεση του κόσμου. Συγκεκριμένα, με το σύνθημα «Ο Βόλος που μας ενώνει όλους», κυκλοφόρησε και το τηλεοπτικό σποτ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9:00-21:00.

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου