ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Βελεστίνο: «Εσβησε» στα 31 του ο Βαγγέλης Καρασμάνογλου

βελεστίνο-εσβησε-στα-31-του-ο-βαγγέλη-535006

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία σε Βόλο και Βελεστίνο, μετά το άγγελμα του θανάτου του Βαγγέλη Καρασμάνογλου, ιδιωτικού υπαλλήλου, σε ηλικία μόλις 31 χρόνων. Ο άτυχος νέος είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Έκανε όνειρα για το μέλλον.

Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Kανείς δεν περίμενε ότι θα «σβήσει» στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου από τη μία στιγμή στην άλλη.

Μέχρι πριν από λίγους μήνες ο 31χρονος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κάποια στιγμή εμφάνισε υψηλό πυρετό. Υποβλήθηκε σε μία σειρά εξονυχιστικών εξετάσεων, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί η γενεσιουργός αιτία που προκαλούσε τον πυρετό. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Το μεσημέρι «έσκασε σαν βόμβα» η είδηση ότι ο 31χρονος πέθανε. Στο Βελεστίνο μούδιασαν όλοι. Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει το άδοξο τέλος.

Το άγγελμα του θανάτου του έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Εστίας Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου Θανάσης Νέμτσας. Σε σχετική ανακοίνωση που τιτλοφορείται «Όταν η ζωή νικιέται» τονίζει: «Έφυγε» από κοντά μας ξαφνικά ένα παλληκάρι. Ο Βαγγέλης Καρασμάνογλου. Γιος του Γιώργου και της Αφροδίτης. Ένα παλληκάρι γεμάτο δύναμη και δίψα για ζωή. Δεν πρόλαβε. Νικήθηκε. Αλλά δε νικήθηκε μόνο ο Βαγγέλης. Νικήθηκε η ίδια η ζωή. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το μέγεθος του πόνου. Καλό ταξίδι παλληκάρι μου. Άπαντες στην Εστία Μικρασιατών και Ποντίων εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για τον αδόκητο χαμό του και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου