ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στον δήμο Ρήγα Φεραίου

δωρεάν-προληπτικοί-έλεγχοι-οστεοπόρ-594566

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας δήμου Ρήγα Φεραίου διοργανώνουν μία σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 28 – 29 Μαΐου.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου

• Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, ώρες: 18:00 μμ – 20:30 μμ

• Σάββατο 29 Μαΐου 2021 και ώρες 08:30 πμ – 12:00 μ

υπό την ιατρική επίβλεψη του ορθοπεδικού κ. Γκότση Ιωάννη

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 2425023794

Ώρες επικοινωνίας: 8:00πμ έως 13:00μμ Υπεύθυνος/η επικοινωνίας: Ασπρούδη Ειρήνη / Βλάχου Αθηνά

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Αντωνία Χασιώτη ανέφερε σχετικά: «Κατά την διάρκεια της πανδημίας (covid-19) ίσως ξεχάσαμε κάποιους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους για τη διατήρηση της υγείας μας. Η πρόληψή έχει ιδιαίτερη σημασία για την υγεία, την ευεξία και τη μακροζωία. Ο περιοδικός προληπτικός έλεγχος αποτελεί μέσο προσέγγισης νοσημάτων ώστε να διαγνωσθούν έγκαιρα και να αντιμετωπισθούν πριν την δημιουργία μη αναστρέψιμων επιπλοκών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου