ΕΛΛΑΔΑ

Με ρεύμα και νερό θα τροφοδοτούνται 60 σκάφη στον κυματοθραύστη

με-ρεύμα-και-νερό-θα-τροφοδοτούνται-60-σ-615853

Ολοκληρώθηκαν στην πλειοψηφία τους, στον κυματοθραύστη στην χερσαία ζώνη του λιμένος Βόλου, οι τεχνικές εργασίες του έργου «Κατασκευή Δικτύων Παροχής Ύδατος και Ρεύματος για την Εξυπηρέτηση Σκαφών Αναψυχής στον Προσήνεμο Μώλο Λιμένα Βόλου».

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, ενώ στο σύνολό του αναμένεται να ολοκληρωθεί με την κάλυψη των δικτύων – σωληνώσεων με ειδικό κανάλι προστασίας.

Τα ειδικά καλύμματα, έχουν ήδη παραγγελθεί από τον Ιανουαρίου από βρετανική εταιρεία κι εκτιμάται ότι θα παραληφθούν από τον ΟΛΒ, περί τα τέλη Ιουνίου, ενώ λόγω των ειδικών προδιαγραφών τους, δεν ήταν εφικτό να παραληφθούν νωρίτερα.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, προχώρησε στην τοποθέτηση προσωρινών καλυμμάτων των δικτύων, προκειμένου να διασφαλίσει όσο το δυνατόν συντομότερα, την τροφοδοσία με ρεύμα και νερό των 60 και πλέον σκαφών που ελλιμενίζονται στον κυματοθραύστη και να δοθούν τα Pillars σε λειτουργία.

Με την παραλαβή των ειδικών καλυμμάτων, θα αφαιρεθούν τα προσωρινά και θα τοποθετηθούν τα ειδικά κανάλια προστασίας των δικτύων, τα οποία θα εξασφαλίζουν ένα ασφαλές και αισθητικά καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου