ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στις 12 αύριο το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στη μικρή Θωμαή

στις-12-αύριο-το-μεσημέρι-το-τελευταίο-α-703108

Aβάσταχτος ο πόνος για τον θάνατο της μικρής Θωμαής από το Βελεστίνο, που δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη δύσκολη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή, μετά το αλλεργικό σοκ που υπέστη από γλυκό που έφαγε στο σχολείο της.

Ανθρώπινα ράκη οι γονείς της, Πόπη και Στέργιος, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρόκειται να την ξαναδούνε.

Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός των δασκάλων και των συμμαθητών της στο 2ο δημοτικό σχολείο Βελεστίνου.

Βαθιά συγκλονισμένοι, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Δ/ντηςτου 2ου Δ. Σ. Φερών Βελεστίνου «Ρήγας Βελεστινλής» σε ανακοίνωση τονίζουν ότι «πληροφορηθήκαμε το άγγελμα της άδικης φυγής σου. Με στόματα βουβά αναρωτιόμαστε τι θα μπορούσαμε να πούμε για τον πρόωρο χαμό σου. Τι λόγια άραγε θα μπορούσαν να παρηγορήσουν τους γονείς και τους αγαπημένους σου; Η απώλεια σου γεμίζει θλίψη και πόνο όλους μας. Η τόσο σύντομη πορεία σου στη ζωή θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των συμμαθητών και των δασκάλων σου. Καλό ταξίδι Θωμαΐτσα μας».

Το κλίμα στην τοπική κοινωνία είναι πολύ βαρύ. Όλοι έτρεφαν την ελπίδα ότι το 8χρονο αγγελούδι θα ξεπεράσει τη δοκιμασία, δυστυχώς όμως όσο και αν προσπάθησαν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν από το κώμα που είχε πέσει.

Η κηδεία της 8χρονης μαθήτριας θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελεστίνο. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 11 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου