ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η κηδεία του άτυχου 85χρονου από τη Νέα Αγχίαλο

σήμερα-η-κηδεία-του-άτυχου-85χρονου-από-766237

Τελευταίο αντίο στον Ευάγγελο Παρδάλη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον κόμβο Αλμυρού

Σήμερα Κυριακή θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου 85χρονου από τη Νέα Αγχίαλο Ευάγγελου Παρδάλη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της εξόδου του κόμβου Αλμυρού.

Προχθές Παρασκευή διενεργήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αποδίδει τον θάνατό του στα τραύματα που προκλήθηκαν από το τροχαίο δυστύχημα.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στις 13:50 στην έξοδο του κόμβου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 85χρονος είχε μόλις μπει στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας εισερχόμενος από τη λωρίδα επιτάχυνσης του ανισόπεδου κόμβου και είχε κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Στη ίδια λωρίδα κυκλοφορίας με την ίδια κατεύθυνση ακολουθούσε ένα φορτηγάκι και ο οδηγός του άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς και υπό ποιες συνθήκες δεν πρόλαβε να ανακόψει ταχύτητα ή να κάνει ελιγμό για να τον αποφύγει με αποτέλεσμα μοιραίο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν από το σημείο χωρίς αισθήσεις και όταν τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου