ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν rapid tests στη Νέα Αγχίαλο

δωρεάν-rapid-tests-στη-νέα-αγχίαλο-778339

Τη διενέργεια δωρεάν rapid tests με τη μέθοδο drive through αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στη Νέα Αγχίαλο γνωστοποιούν στους δημότες ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Βόλου Αργύρης Κοπάνας και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Νέας Αγχιάλου Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου, Μικροθηβών Νίκος Σταφυλοπάτης και Αιδινίου Δημήτρης Βαλκανιώτης.

Η δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του ΕΟΔΥ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της αντιδημαρχίας Περιφερειακών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τί επίπεδα βρίσκεται το επιδημιολογικό φορτίο μετά το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων και μετά το πέρας των εορταστικών ημερών.

Η προσέλευση θα γίνεται από τις 11.00 έως τις 15.00 στον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου, στο λιμανάκι.

Σημειώνεται ότι οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή-ποδήλατο). Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 3 άτομα, φορώντας μάσκα. Παράλληλα, οι δημότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, να δώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος και να έχουν αποστείλει sms με τον αριθμό 1 στο 13033 για την μετακίνηση.

Οι πολίτες θα υποβάλλονται στα tests γρήγορα (εντός 2 λεπτών) και με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου