ΤΟΠΙΚΑ

Νίκη – Ολυμπιακός Βόλου : Ντέρμπι από το 1937… μέχρι σήμερα

νίκη-ολυμπιακός-βόλου-ντέρμπι-από-τ-635549

Το δικό μας ντέρμπι!

Κάθε ματς Νίκης – Ολυμπιακού από το 1937 μέχρι σήμερα έχει και τη δική του ιστορία…

Στην Ισπανία κυριαρχεί το ντέρμπι Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, στην Αργεντινή το Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ, στην Τουρκία το Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ, στη Σκωτία το Ρέιντζερς – Σέλτικ, στη Σερβία το Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας, στην Ουρουγουάη το Νασιονάλ – Πενιαρόλ, στη Βραζιλία το Φλαμένγκο – Φλουμινένσε, στην Κύπρο το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, στη Γερμανία το Μπάγερν – Ντόρτμουντ, στην Πορτογαλία το Πόρτο – Μπενφίκα, στο Μιλάνο το Ιντερ – Μίλαν, στη Ρώμη το Ρόμα – Λάτσιο, στο Μάντσεστερ το Γιουνάιτεντ – Σίτι, στην Ελλάδα έχουμε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ενώ στο Βόλο έχουμε το δικό μας ντέρμπι Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου με τη δική του ιστορία, μεγάλη προϊστορία και με «μάχες» στο γήπεδο από το 1937 μέχρι και σήμερα…

Αν στο Ισπανικό Clásico που μιλάμε για τις δύο κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες του πλανήτη το «μίσος» είναι φυλετικό, αφού συγκρούονται δύο διαφορετικά… κράτη (για τους Καταλανούς), αν στην Τουρκία στο Kıtalár Arasi Derbi μεταξύ των δύο μεγαλυτέρων ομάδων της Κωνσταντινούπολης συγκρούεται το ευρωπαϊκό μέρος της Πόλης κόντρα στο ασιατικό μέρος, από τη γεωγραφική διαίρεση που προκαλεί ο Βόσπορος, αν το Večiti αφορά στον Ερυθρό Αστέρα, μία ομάδα που ιδρύθηκε από τον κομμουνιστικό συνασπισμό της εποχής, και στην Παρτίζαν, μία ομάδα που ιδρύθηκε λίγους μήνες αργότερα από τον στρατό της Γιουγκοσλαβίας, αν στο Ρέιντζερς – Σέλτικ είναι από τη μία Προτεστάντες, από την άλλη Καθολικοί, αν στο superclásico Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ παίζουν η ανώτερη κοινωνική τάξη με την εργατική, αν το Derby della Capitale της Ρώμης έχει και πολιτική διάσταση όπως και το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – Ομόνοια Λευκωσίας της Δεξιάς και της Αριστεράς, στο Βολιώτικο ντέρμπι «αναζητούνται» οι αιτίες για τις κατά καιρούς «διαμάχες», ενώ κάποιες ιδιαίτερα άσχημες εικόνες αλλά και «δυσφημιστικές» για την πόλη μας, γίνονταν ανάρπαστες κάποιες φορές από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.

Γυρνώντας το χρόνο αρκετά πίσω πάντα βλέπουμε ότι αυτό που πάντα «χώριζε» τις δύο ομάδες ήταν το ποτάμι του Κραυσίδωνα, όλοι έλεγαν ότι «είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά», οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές εκτός γηπέδου ήταν μαζί, ενώ οι προπολεμικές αναφορές έκαναν λόγο για «διαφορά» στις καταβολές της κάθε ομάδας. Η Νίκη είναι σύμβολο των προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ιωνία, ενώ ο Ολυμπιακός που δημιουργήθηκε στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου αντιπροσώπευε το Βόλο!

Ενα ντέρμπι Νίκης – Ολυμπιακού ή αντίστροφα όπως το σημερινό είναι ξεχωριστό και κάθε ματς μεταξύ των δύο βολιώτικων ομάδων έχει και τη δική του ιστορία. Δυστυχώς όμως παρά το γεγονός ότι και οι δύο σύλλογοι έχουν αγωνιστεί στην Α’ Εθνική, ποτέ δεν συναντηθήκαν στο πλαίσιο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας της χώρας.

Αλλωστε η τελευταία φορά -πριν την προπέρσινη μισή της παρουσία- για τη Νίκη στη μεγάλη Κατηγορία ήταν τη δεκαετία του ’60, ενώ ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έπαιξε 9 περιόδους στην Α’ Εθνική και έφθασε μάλιστα στην τελευταία του συμμετοχή και στην έξοδό του στην Ευρώπη. Δυστυχώς όμως και πάλι οι δύο ομάδες μας στο πολύ πρόσφατο παρελθόν όταν έφτασαν στο καλύτερο σημείο τους… διαλύθηκαν ή τις διέλυσαν κάποιοι!!! (αυτό ευτυχώς προσωρινά).

Ομως πότε κανείς δεν κατάφερε και στο μακρινό παρελθόν του πιο «αγνού» ποδοσφαίρου είτε ήταν δήμαρχος, είτε ποδοσφαιρική, είτε Στρατιωτική ή Αστυνομική αρχή, είτε δικτατορία (!) να διαλύσει τις δύο ομάδες μας και να την κάνει μία …(παλιά το έλεγαν συγχώνευση, αργότερα απορρόφηση και τελευταία μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη)!

Ακόμη κι αν στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο των επιχειρηματιών κάποιοι μιλούν για δημιουργία υπερδύναμης η «απάντηση» είναι πως και να γίνει η Νίκη και ο Ολυμπιακός δεν θα «σβήσουν» και το ντέρμπι των 8 δεκαετιών θα υπάρχει όπως και σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» 20 χρόνια μετά…

Μπορεί μόνοι μας να «καταφέραμε» την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στην ίδια μας την πόλη, μπορεί εν έτει 2016 η Νίκη να έχει τα γραφεία της στο Βόλο και ο Ολυμπιακός έδρα και γραφεία στη Νέα Ιωνία, αλλά το Βολιώτικο ντέρμπι θα έχει πάντα ενδιαφέρον και κάθε φίλαθλος θα θέλει να το γευτεί και στη μεγάλη κατηγορία

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ντέρμπι από το 1937… μέχρι σήμερα

Οκτώ δεκαετίες μετράει το ντέρμπι Νίκης – Ολυμπιακού καθώς υπάρχει μεγάλη προϊστορία, ενώ κάθε ματς έχει και τη δική του ιστορία. Η πρώτη συνάντηση Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. καταγράφεται στο «Κύπελλο Πάσχα» το 1937, ενώ στην επίσημη Β’ Εθνική η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 17/11/1966 την ώρα που η Νίκη την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην παραπάνω κατηγορία…

Το πρώτο ματς Νίκης – Ολυμπιακού έγινε στις 18 Απριλίου του 1937 και ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 με δύο γκολ του Νίκου Μαλαβέτα, ενώ για τη Νίκη σκόραρε ο Πρίαμος Χιωτάκης. Οπως γράφει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στις 19/4/79 «διαιτητής ήτο ο κ. Κ. Βαλασιάδης όχι και τόσον καλός. Πολλά φάουλ του διέφυγον, εις τρόπον ώστε πολλάκις οι θεαταί διεμαρτυρήθησαν και απεδοκίμασαν. Αι ομάδες απετελέσθηαν ως εξής: ΝΙΚΗΣ: Ασημής, Βουρούκος, Νιάρχος, Σπανόπουλος, Βερνικάς, Κρεμμύδας, Παπάζογλου, Πόλης, Τσάγγαρης, Πρίαμος, Μπόνος και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Υπέρμαχος, Βογιατζής, Γαλάνης, Χιώτης, Πάσχος, Ζίφκος, Μπάγιος, Παπαθανασίου, Ζήσης, Μαλαβέτας και Αποστολίδης».

Ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε ντέρμπι Ολυμπιακού – Νίκης ήταν ο Ν. Μαλαβέτας, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι είχε σκοράρει για τους Βολιώτες και τον Σεπτέμβριο του 1940 στο τελευταίο ματς πριν τον πόλεμο και έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκειά του…

Μετά την απελευθέρωση και τον Μάιο του 1945 οι αγώνες ξανάρχισαν με φιλική νίκη του Ολυμπιακού 3-0 την ώρα που η σκέψη όλων βρισκόταν σε παίκτες που είχαν θυσιαστεί, ενώ υπήρχαν ακόμη και στοιχήματα μεταξύ φιλάθλων για το νικητή!

Τον Μάιο του 1946 σε μπαράζ τίτλου η Νίκη κέρδισε 8-1 με τους Αλεξανδρίδη και Βαφειάδη να σκοράρουν από τρία γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Πανταζόπουλος, Κοκκινάκης (ο Παππάς σκόραρε για Ολυμπιακό). Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του Ολυμπιακού καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο του 1948 όταν κέρδισε 10-2 (Δημητρακόπουλος 4 γκολ, Βικιώτης 3 και από 1 οι Βογιατζής, Σκλέτζας και Βασιλάκης, ενώ για τη Νίκη σκόραρε ο Πανταζόπουλος).

Το 1951 στο Τζάνειο κύπελλο μετά από ένα 2-2 ο τίτλος με απόφαση της ΕΠΣΘ κρίθηκε με το στρίψιμο κέρματος και τυχερή τη Νίκη, ενώ υπήρξαν και επεισοδιακά ματς, απόφαση Νομάρχη για προσωρινή απαγόρευση αγώνων και στη συνέχεια αγώνας συμφιλίωσης!

Τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Ιωνία καταγράφεται στις 31 Μαΐου 1981 (1-2 με δυο γκολ του Γ. Καραμίχαλου), ενώ στο επόμενο ματς της καινούργιας περιόδου (13/9/81) η Νίκη στην πρεμιέρα έσπασε την τότε δυσμενή παράδοση κερδίζοντας 3-1 κι ενώ οι φίλαθλοι πριν την έναρξη πέταξαν ρόδια στο γήπεδο!

Στα χρόνια αυτά υπάρχουν συναντήσεις που μένουν στην ιστορία, όπως τον Σεπτέμβριο του 1979 στην «κλούβα» που για τον Ολυμπιακό σκόραρε από το ένα τέρμα στο άλλο ο γκολκίπερ Μπάμπης Χατζημεστής κατά του Θανάση Τικταπανίδη, όπως τον Γενάρη του 1981 στο χιονισμένο Στάδιο Βόλου με διαιτητή τον Βολιώτη Βαγγέλη Αρχοντά, ενώ στην νεότερη ιστορία υπήρχαν ακόμη και 90λεπτες μάχες συγκατοίκων παικτών… αλλά και παικτών που σκόραραν σε ντέρμπι και για τους δύο (Διαμαντάρας). Ακόμη πρέπει να υπογραμμιστεί ότι μετρούν πολλές δεκάδες οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στις δύο ομάδες…

Από την περίοδο 1937 – 38 που οι ομάδες άρχισαν να μετέχουν στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Θ. αλλά και οι φιλικοί οι αγώνες που έχουν καταγραφεί έχουν ως εξής:

1937: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 2-1 και Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 4-4

1938: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 5-2 και Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β.1-0

1939: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β 6-1 και Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β 3-0

1940: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 4-0

1946: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-0 και Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 2-0

1947: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-0 και Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 3-2

1948: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 2-1 και Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β. 1-2

(1945): Νίκη – Ολυμπιακός 0-3(φιλικό)

(1948): Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 10-2, Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 1-0, Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 2-1

1949: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 4-2 και Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 2-1 1950: Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β. 4-2 και Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 0-1 (φιλικοί αγώνες)

(1950): Νίκη Β. – Ολυμπιακός Βόλου 4-1, Ολυμπιακός Β. – Νίκη Βόλου 7-1, Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 1-1

1951: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 2-2, Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 2-5

Τζάνειο Κύπελλο(1951): Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 1-2

Κύπελλο Πετμεζά (1951): Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 3-0

1952: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-0 και Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 1-1

1952: Φιλικοί αγώνες: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β.4-1, Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 4-2, Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-0, Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 2-1

1953: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 1-1, Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-2, Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 4-3 (αγώνας μπαράζ για τον τίτλο του πρωταθλήματος)

1954: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 2-2 και Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-3, Τζάνειο Κύπελλο: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-0, φιλικός αγώνας: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 3-1

1955: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 4-2, Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 2-0, Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-0 (αγώνας μπαράζ για το πρωτάθλημα)

1956: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 4-1 και Ολυμπιακός Β .- Νίκη Β. 1-1

1957: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 0-2, Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 5-4, Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 2-0

1958: Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-2 και Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 2-2

1959: Τζάνειο Κύπελλο: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 3-0, Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 4-0, Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 0-2

1960: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 5-0 και Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-2

Υπήρξαν και αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Β’ Εθνική: Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 6-0 και Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 2-2. Παράλληλα και το 1961 είχαμε: Νίκη Β.-Ολυμπιακός Β. 2-1 (Λαλλές, Ζαντέρογλου-Μανθογιάννης) και Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β. 1-6 (3 Λαλλές, 2 Καλιοντζής, Τζίνης – Βαρούτσικος). Η Νίκη τότε πήρε την άνοδο για την Α’ Εθνική και οι δύο ομάδες ξανασυναντηθήκαν στις 17/11/1966 πάλι στη Β’ Εθνική.

Υπεροχή στη Β’ Εθνική

Το τελευταίο ματς που κέρδισε ο Ολυμπιακός στη Νέα Ιωνία καταγράφεται το 1981

Μετά από 20 χρόνια συναντώνται Νίκη και Ολυμπιακός στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας και η τελευταία φορά αυτή, ήταν πάλι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κι ενώ η τελευταία νίκη στο γήπεδο αυτό έχει καταγραφεί το 1981.

Η πρώτη συνάντηση Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. στην επίσημη Β’ Εθνική καταγράφεται στις 17/11/1966 κι ενώ η Νίκη την προηγούμενη σεζόν ήταν στην παραπάνω κατηγορία…

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει κερδίσει εκτός έδρας τη Νίκη από το 1981 και μετά, αλλά στην επίσημη B’ Eθνική έχουν γίνει τριάντα συναντήσεις και ο Ολυμπιακός Βόλου ως γηπεδούχος έχασε μόνο μια φορά στο πρόσφατο 2014 με το γκολ του Τζιώρα, ενώ συνολικά υπερέχει τις Νίκης με 14 νίκες, 11 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Ακόμη και μετά το 1981 που η Νίκη δεν έχει χάσει ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός έχει πάρει 7 ισοπαλίες.

Τελευταία συνάντηση στη Γ’ Εθνική πριν από τη φετινή περίοδο πάντως ήταν στο Πανθεσσαλικό σαν Εθνικός Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου.

Στη Γ’ Eθνική η Nίκη κέρδιζε στην έδρα της τον Oλυμπιακό (4 νίκες) και έχει και μια ισοπαλία, ενώ πήρε και 2 ισοπαλίες ως φιλοξενούμενη. Συνολικά η Nίκη στις αναμετρήσεις της Γ’ Eθνικής έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

B’ EΘΝΙΚΗ

17/11/66: Νίκη – Ολυμπιακός 0-0

02/03/67: Ολυμπιακός – Νίκη 2-0 (9’ Πασχαλίδης, 49’ Mαλάκος)

03/11/68: Oλυμπιακός – Nίκη 2-0 (33’ Διακουμής, 87’ Tζίνης)

02/03/69: Nίκη – Oλυμπιακός 2-1 (14’ Λεφάκης, 56’ Kουκλάκης-60’ Πασχαλίδης).

03/11/76: Oλυμπιακός – Nίκη 3-2 (3’ Παναγής, 48’ πεν. Λάζος, 57’ Σταυρίδης – 15’ πεν. Kράλλης, 62’ Π. Tριχιάς)

13/02/77: Nίκη – Oλυμπιακός 0-0

18/12/77: Nίκη Oλυμπιακός 1-2 (11’ πεν. Xανταμπάκης-41’ Σκούρας, 83’ Tριχιάς)

14/05/78: Oλυμπιακός – Nίκη 1-0 (51’ Σταυρίδης)

01/10/78: Oλυμπιακός – Nίκη 2-0 (56’ Παναγής, 83’ Kαραμίχαλος)

11/02/79: Nίκη – Oλυμπιακός 0-0

16/09/79: Νίκη – Oλυμπιακός 1-1 (74’ πεν. Xασάπης-47’ Xατζημεστής)

03/02/80: Oλυμπιακός – Nίκη 2-1 (6’ Σιατήρας, 51’ Kουρνάκης-58’ Xανταμπάκης)

11/01/81: Oλυμπιακός – Nίκη 4-3 (9’, 13’, 61’ Σιατήρας, 46’ πεν. Kαραμίχαλος-3’ Tομπουλίδης, 22’ Kράλλης, 75’ πεν. Παπέτας) – (ο Χαυτζής απέκρουσε πέναλτι του Τριχιά)

31/05/81: Nίκη – Oλυμπιακός 1-2 (65’ Παπέτας – 45’, 75’ Kαραμίχαλος)

13/09/81: Nίκη – Oλυμπιακός 3-1 (6’ Bούλγαρης, 62’ Kατσικάς, 85’ Kατιανός-15’ Γκιούγκης)

14/02/82: Oλυμπιακός – Nίκη 2-1 (42’ Kαπουράνης, 71’ πεν. Kαραμίχαλος-27` Σταυρίδης)

16/01/83: Oλυμπιακός – Nίκη 2-0 (5’ Bουρούκος, 11’ Oικονόμου)

05/06/83: Nίκη-Oλυμπιακός 1-1 (63’ Δουζένης – 9’ Tάχος)

04/12/83: Oλυμπιακός-Nίκη 2-0 (78’ Σταματίου, 82’ Λόλλας)

06/05/84: Nίκη – Oλυμπιακός 0-0

20/12/04: Nίκη – Oλυμπιακός 1-0 (34’ Kοντέων)

23/04/05: Ολυμπιακός – Νίκη 1-0 (19’ Μπουντούρης)

23/10/05: Νίκη-Ολυμπιακός 2-0 (14’ Σαϊτιώτης, 61’ Παυλίδης)

19/02/06 Ολυμπιακός Νίκη 2-1 (37’ πεν. Ζαβαντίας, 63’ Μπουέλε-2’ Μπαλάφας)

16/12/12: Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη 0-0

20/04/13: Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός 1-1 (13’ πεν. Πουρτουλίδης – 58’ Μπρέσκα)

05/06/13 (play off): Ολυμπιακός – Νίκη 1-1 (19’ Μπρέσκα – 36’ Κυριάκος)

16/06/13 (play off): Νίκη – Ολυμπιακός 1-1 (24’ Βέρτζος – 20’ Σολάκης)

13/04/14 (play off): Ολυμπιακός – Νίκη 0-1 (44’ Τζιώρας)

11/05/14 (play off): Νίκη – Ολυμπιακός 0-0

Νίκη καλύτερη στη Γ’ Εθνική

07/10/84: Oλυμπιακός – Nίκη 2-0 (35’ Tάχος, 89’ Διαμαντάρας)

24/02/85: Nίκη – Oλυμπιακός 3-0 (21’ Σωτηρόπουλος, 53’ Σκούρας, 70’ Kουτσιμάνης

26/01/86: Nίκη – Oλυμπιακός 2-0(στο ΕΑΚ) (62’ Mαργαριτόπουλος, 80’ πεν. Διαμαντάρας)

15/06/86: Oλυμπιακός – Nίκη 0-0

28/12/94: Nίκη – Oλυμπιακός 1-0 (87’ Aνδρουτσόπουλος)

02/04/95: Oλυμπιακός – Nίκη 1-0 (89’ Kόφφας)

07/01/96: Oλυμπιακός – Nίκη 1-1 (35’ Παπανικολάου – 37’ Bαριάμης)

21/04/96: Nίκη – Oλυμπιακός 3-1 (4’ Tσιούμας, 60’ Mόσχος, 80’ Λέτσιος – 2’ Kόφφας)

16/01/08: Oλυμπιακός – Nίκη 2-1 (51’ Γ.Μακρής, 88’ Γέλοβατς, 90’ Λάππας)

04/05/08: Nίκη – Oλυμπιακός 1-1 (30’ Χατζηπαντελίδης – 28’ Τέας)

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου