LIFE STYLE

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξέσπασε μετά τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη

ιωάννα-παλιοσπύρου-ξέσπασε-μετά-τις-δ-984684

H Σοφία Βογιατζάκη έκανε πρόσφατες δηλώσεις όπου έδειχνε και πάλι την στήριξή της στον Γιώργο Κιμούλη, καθώς έκανε πολύ θετικά σχόλια για τον σκηνοθέτη.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της ηθοποιού, η Ιωάννα Παλιοσπύρου φάνηκε ενοχλημένη και αποφάσισε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να εκφράσει την άποψή της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στράφηκε τόσο κατά της ηθοποιού, όσο και της κατά της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes», στην κάμερα της οποίας έκανε τις δηλώσεις η Σοφία Βογιατζάκη.

«Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βίας σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε τις αναρτήσεις

paliospyroy-vogiatzaki

Σε δεύτερο story ανέφερε: «Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων».

«Και προφανώς μιλάω ως θύμα. Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα την χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι. Αυτά!» τόνισε στο τέλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου