LIFE STYLE

Η θλίψη του Καρόλου για τη φυγή του Χάρι και η πρόποση για τον εγγονό του Αρτσι

η-θλίψη-του-καρόλου-για-τη-φυγή-του-χάρι-944276

Ο βασιλιάς απογοητεύτηκε που ο γιος του δεν έμεινε στο οικογενειακό γεύμα μετά τη στέψη

Πολύ σημαντική η 6η Μαΐου για την οικογένεια του βασιλιά Κάρολου Γ’. Τη συγκεκριμένη μέρα εκτός από την τελετή στέψης είχε τα γενέθλιά του ο Άρτσι ο οποίος έγινε 4 ετών.

Ο Κάρολος σε μια από τις τελετές που έγιναν προς τιμήν του στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έκανε πρόποση στην υγειά του εγγονού του, γιου του Χάρι και της Μέγκαν τον οποίο αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει δει ελάχιστες φορές.

Παρά το συνεχιζόμενο τεταμένο κλίμα με τον Χάρι – ο οποίος έμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο μόλις 28 ώρες – ο Κάρολος σύμφωνα με τη dailymail ήταν πολύ συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στα απόντα εγγόνια του.

Η συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε σε μια ιδιωτική οικογενειακή συγκέντρωση στο παλάτι μετά τη στέψη του και την εμφάνισή του στο μπαλκόνι με τη βασίλισσα Καμίλα.

Ο Χάρι είχε προσκληθεί να συμμετάσχει στο οικογενειακό γεύμα, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου του Άρτσι.

Η σύζυγός του, Μέγκαν, είχε μείνει πίσω με τον γιο τους και την κόρη τους Λίλιμπετ και λέγεται ότι διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για την οικογένεια και τους φίλους.

Πηγή του παλατιού δήλωσε ότι, ενώ τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας «ανακουφίστηκαν» όταν ο Χάρι δεν τους συνόδευσε, ο βασιλιάς Κάρολος όμως ήταν «πραγματικά αρκετά απογοητευμένος που ο γιος του δεν έμεινε».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου