LIFE STYLE

Η Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε Κόκοτα στη δεξίωση Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου – Δείτε βίντεο

η-ρίτα-γουίλσον-τραγούδησε-κόκοτα-στη-929485

Θερμές αναφορές του πρόεδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα – Τομ Χανκς: Δεν είμαι Έλληνας αλλά είχα την λογική να παντρευτώ μία Ελληνίδα

Το ζευγάρι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον έκλεψε την παράσταση στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο για την αναγνώριση της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας με τον Αμερικανό πρόεδρο να αναφέρεται με πολύ θερμά λόγια για τη χώρα μας και τη συνεισφορά της στη δημιουργία του αμερικανικού κράτους λόγω της έννοιας της δημοκρατίας. Ο κ. Μπάιντεν αναφέρθηκε και στο παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος» που του έχουν προσδώσει στην πολιτεία του Ντέλαγουερ αλλά και στον Ρόμπερτ Μενέντεζ, για τον οποίο είπε «νομίζω ότι είναι Έλληνας».

Αναμφίβολα, όμως, η στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν η Ρίτα Γουίλσον, η οποία έχει πολιτογραφηθεί Ελληνίδα μαζί με τον διάσημο σύζυγό της, τραγούδησε Σταμάτη Κόκοτα και το τραγούδι «Μια παρένθεση και μόνο» με τους παριστάμενους να τη συνοδεύουν χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια.

Η Ρίτα Γουίλσον ερμήνευσε και άλλα τραγούδια στον Λευκό Οίκο.

Στη σκηνή ανέβηκε και ο Τομ Χανκς αφού ο Τζο Μπάιντεν αστειεύτηκε προς τη Ρίτα Γουίλσον ότι «το ταλέντο σου είναι απίστευτο. Και το μόνο που με ανησυχεί είναι το γούστο σου στους άνδρες». «Έχεις κάτι να πεις Τομ;» ρώτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον διάσημο ηθοποιό που απάντησε «δεν είμαι Έλληνας αλλά είχα την λογική να παντρευτώ μία Ελληνίδα» προκαλώνατς γέλια στο κοινό.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου