LIFE STYLE

Η σύντροφος της Ντέμης του MasterChef αποκαλύπτει: «Δεχόμαστε απειλές, μας αποκαλούν ανώμαλες»

η-σύντροφος-της-ντέμης-του-masterchef-αποκαλύπ-92019

Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο. Για τον χαρακτήρα της ότι είναι απαίσιος, ότι είναι βρωμιάρα, ανώμαλη”.

Άλλες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνουν οι κόντρες του φετινού MasterChef, καθώς οι παίκτες βγαίνοντας από το παιχνίδι δέχονται δεκάδες υβριστικά μηνύματα, μέχρι και απειλές.

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου και αποκάλυψε τις “επιθέσεις” που δέχονται οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα μετά τη δημοσιότητα που πήραν από το MasterChef.

“Λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας, μάς απειλούν μας αποκαλούν ανώμαλες. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο εχουμε πέσει τη google.

Πρόκειται για ρατσιστικές επιθέσεις.

Και όλα αυτά επειδή η Ντέμη πήγε σε ένα ριάλιτι.

Για το αν μετάνιωσε για τη συμμετοχή της Ντέμης στο MasterChef, είπε ότι ήταν δική της ιδέα να πάει γιατί το μαγαζί τους χρειαζόταν προβολή.

Δεν έχω μετανιώσει απλά μου επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό που δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να έχεις κάποιο χαρακτήρα, δεν μπορείς να έχεις διαφορετικότητα”.

“Οι απειλές που δεχόμαστε είναι για το μαγαζί αλλά δεχόμαστε απειλές και σε προσωπικό επιπεδο. Για τον χαρακτήρα της ότι είναι απαίσιος, ότι είναι βρωμιάρα, ανώμαλη.”

Η ίδια μίλησε και στην εκπομπή Ευτυχείτε όπου αποκάλυψε ότι η παραγωγή είχε προμηθεύσει με vegan τυριά και αλλαντικά τη Ντέμη, αντικρούοντας τις κατηγορίες της Κατερίνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου