LIFE STYLE

Survivor All Star: Και αποβλήθηκε και ο Ατζούν θα την πληρώσει “χρυσή” – Με πόσα λεφτά γυρνάει Ελλάδα η Δαλάκα

survivor-all-star-και-αποβλήθηκε-και-ο-ατζούν-θα-την-π-909397

Για απόλυτη αποκαθήλωση μιλάει το twitter για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου παραβίασαν έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες μέσα στο Survivor All Star, αυτόν της επικοινωνίας. Μάλιστα, είναι η μεγαλύτερη προδοσία απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες και κοροϊδία για το τηλεοπτικό κοινό, γιατί έτσι γνωρίζει πως πρέπει να κινηθεί για να παραμένει στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Μπάρτζης λοιπόν ξεφτίλισε τις δυο κοπέλες στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ενώ ο Γιώργος Λιανός μετά από απόφαση της παραγωγής ανακοίνωσε την αποβολή τους, έχοντας ήδη φύγει από το γύρισμα και επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Κατερίνας Δαλάκα

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου σχετικά με τα χρήματα που θα πάρουν ενώ έχουν αποβληθεί. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, αντιθέτως εκείνος θα τις πληρώσει και μάλιστα πολλά, ειδικά την Κατερίνα….

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα, ορισμένοι παίκτες στα συμβόλαια τους έχουν βάλει έναν extra όρο. Ανάμεσα στους παίκτες αυτούς είναι και η Δαλάκα!

Τι λέει όμως αυτό ο όρος; Λέει πως αν αποχωρήσει μέχρι τους 2μιση μήνες δεν θα πάρει το ποσό που έχει κερδίσει όσο έμεινε στο παιχνίδι, αλλά… 50.000 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε η Κατερίνα αντί θα επιστρέψει με 20.000 που είναι τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, επιστρέφει με το μισό έπαθλο!

youweekly.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου