LIFE STYLE

Καφέ της Χαράς: Ενας θάνατος ταράζει το Κολοκοτρωνίτσι και δεν είναι της Χάιδως [βίντεο]

καφέ-της-χαράς-ενας-θάνατος-ταράζει-το-90157

Μπορεί τα γυρίσματα για το «Καφέ της Χαράς» να μην έχουν ακόμη ξεκινήσει, μετά την παύση λόγω κορονοϊού, τα spoiler για τη συνέχεια της σειράς όμως, δίνουν και παίρνουν.

Για τα σχέδια των δημιουργών, εκείνης δηλαδή και του Χάρη Ρώμα, αναφορικά με το σενάριο του «Καφέ της Χαράς» μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Άννα Χατζησοφιά. Το Κολοκοτρωνίτσι έμεινε μέσα και σταμάτησε τα γυρίσματα, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν και το 11ο επεισόδιο του νέου «Καφέ της Χαράς».

Θάνατος στο «Καφέ της Χαράς»

Η Άννα Χατζησοφιά αποκάλυψε λοιπόν πως πράγματι στα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» ένας θάνατος έρχεται να ταράξει το αρκαδικό χωριό. «Κάποια στιγμή θα υπάρξει ένας θάνατος, που θα λειτουργήσει θετικά και λυτρωτικά» σημειώνει η σεναριογράφος που δεν δίνει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για όσα θα δούμε στη σειρά.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν spoiler που ήθελαν την Χάιδω, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου στο «Καφέ της Χαράς», να είναι το πρόσωπο που χάνει τη ζωή του στη σειρά. «Το spoiler έχει να κάνει με ένα αστυνομικό μυστήριο που θα παιχτεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια. Θα χάσει το στοίχημα, όποιος το παίξει θα χάσει» σημειώνει η Αννα Χατζησοφιά, διαψεύδοντας ουσιαστικά την πληροφορία.

Γιατί δεν είδαμε την Μπουλίτσα στο «Καφέ της Χαράς»

Η Άννα Χατζησοφιά όμως απάντησε ξανά στην απορία τηλεθεατών για την Μπουλίτσα, η οποία δεν συμμετέχει στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς». «Κοιτάξτε, σεναριακά ταίριαζε περισσότερο να έχει ένα τραύμα η Σταυρούλα, συν του ότι προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε στις δουλειές μας, ειδικά σε κεντρικούς ρόλους, επαγγελματίες ηθοποιούς. Εμείς ενισχύουμε την άποψη που λέει ότι για να γίνει ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά ξεκαθαρίζουν πως το «Καφέ της Χαράς» δεν θα «διαχειριστεί» την κρίση του κορωνοϊού. «Όχι δεν θα τον ενσωματώσουμε τον κορωνοϊό» στα γυρίσματα σημείωσε η σεναριογράφος, ενώ ο συνεργάτης της, πρόσφατα, τόνιζε πως τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στη μετάδοση του ιού θα είναι αυξημένα κατά τα γυρίσματα, όμως οι σκηνές θα γυρίζονται κανονικά από τους ηθοποιούς.

Γκεστ έκπληξη έρχεται στο «Καφέ της Χαράς»

Η Άννα Χατζησοφιά έδωσε όμως και μια ακόμη πληροφορία για τη συνέχεια του «Καφέ της Χαράς». «Θα μπει ο σύντροφος της Χαράς για κάποια επεισόδια και θα μπει με επεισοδιακό τρόπο. Είναι ένα μεγάλο γκεστ, δεν θα ανακοινώσουμε (όνομα) ακόμη, παρότι έχουμε μιλήσει με τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον ρόλο» σημείωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου