LIFE STYLE

Σπάνια φωτό: Η Πόπη Τσαπανίδου μόλις 22 ετών με την κόρη της

σπάνια-φωτό-η-πόπη-τσαπανίδου-μόλις-22-ε-89428

Mια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε η Πόπη Tσαπανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια φωτογραφία που κρύβει μέσα της ένα μήνυμα δύναμης προς όλες τις γυναίκες που δίνουν τον δικό τους, προσωπικό αγώνα στην καθημερινότητά τους για να ισορροπήσουν ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.

Η Πόπη Τσαπανίδου, στα 22 της χρόνια, κρατά στην αγκαλιά της την μεγάλη της κόρη, Εύα, που σήμερα έχει ακολουθήσει τα χνάρια της και ασχολείται με την δημοσιογραφία. Η Πόπη Τσαπανίδου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της, ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της (Ευτυχία και Μαρίνα) όταν πόζαρε στον φακό: την ημέρα των γενεθλίων της Εύας.

Η φωτογραφία της Πόπης Τσαπανίδου απαθανατίστηκε πριν περίπου 29 χρόνια.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι τα δεύτερα γενέθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα. Όλοι με κοιτούν και αμφισβητούν πως θα τα καταφέρω. Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτίσω την καριέρα που ονειρεύομαι στη δημοσιογραφία. Τους λέω: “Watch me”. Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου