LIFE STYLE

Ρόμπιν Ράιτ: Έπρεπε να απειλήσω για να πληρωθώ το ίδιο με τον Κέβιν Σπέισι

ρόμπιν-ράιτ-έπρεπε-να-απειλήσω-για-να-π-847109

Τη μάχη που έδωσε για να κερδίσει ίση πληρωμή με τον συμπρωταγωνιστή της, Κέβιν Σπέισι, αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του House Of Cards, Ρόμπιν Ράιτ, γνωστή στους φανατικούς της σειράς ως Κλερ Άντεργουντ.

Με μια κίνηση που θα έκανε την ηρωίδα της υπερήφανη, η Ράιτ είπε σε ένα ακροατήριο στο Κέντρο Rockerfeller στη Νέα Υόρκη ότι έπρεπε να απειλήσει τα αφεντικά στούντιο για να πάρει ίση αμοιβή, πράγμα το οποίο έπραξαν.

«Ήταν το τέλειο παράδειγμα. Υπάρχουν πολύ λίγες ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές, όπου το αρσενικό, ο πατριάρχης, και η γυναίκα είναι ίσες. Αυτό συμβαίνει στο House of Cards», είπε η Ράιτ.

«Αν δεν είσαι συνέχεια στην αγορά και δεν γυρίζεις τέσσερις ταινίες το χρόνο, αν δεν είσαι με πλήρες ωράριο, αλλά έχεις επιλέξει να μεγαλώσεις και τα παιδιά σου, αν δεν οικοδομήσεις το προφίλ σου δουλεύοντας συνεχώς, δεν είσαι στο παιχνίδι. Δεν είσαι χρήσιμο υλικό του box office», υποστηρίζει.

Η 50χρονη σήμερα Ρόμπιν Ράιτ έκανε το πιο εντυπωσιακό άλμα στην καριέρα της με την σειρά House of Cards που ξεκίνησε το 2013 όταν η Ράιτ ήταν 47 ετών.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου