LIFE STYLE

Χρόνια πολλά λαμπερή Ναόμι

χρόνια-πολλά-λαμπερή-ναόμι-845123

Τα 46 της χρόνια έκλεισε χθες 22 Μαΐου, το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ και παρά την ηλικία της παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, όπως όταν ξεκίνησε την καριέρα της στις πασαρέλες, πριν από περίπου 30 χρόνια.

Εκθαμβωτική όπως την πρώτη φορά η «μαύρη γαζέλα» της μόδας έκλεψε τα φλας της δημοσιότητας και μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων στο ΜΕΤ γκαλά στις αρχές του μήνα κι όλοι αναρωτήθηκαν πώς διατηρείται τόσο νέα και λαμπερή από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το σούπερ μόντελ στο περιοδικό Allure, μοιράστηκε με τους αναγνώστες και θαυμαστές της μερικά από τα μυστικά και τα τρικ που κάνει για να παραμένει πάντα αψεγάδιαστη.

Όπως είπε, λοιπόν το 46χρονο μοντέλο, πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα και αφαιρεί το μακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο. Κάνει απολέπιση στο σώμα της τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τακτικά φροντίζει τα νύχια των χεριών και των ποδιών της με μανικιούρ και πεντικιούρ.

Επισήμανε ακόμα ότι όποτε μπορεί αποφεύγει να βάφεται, ενώ καθημερινά φροντίζει το σχήμα και την υγεία των φρυδιών της, έτσι ώστε να έχουν πάντα το επιθυμητό σχήμα.

Αυτές είναι οι συμβουλές της για όποια γυναίκα θέλει να προσπαθήσει πέρα από το αν τη βοηθάει ή όχι η γενετική της προδιάθεση, αφού όπως της αρέσει να λέει «η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου