LIFE STYLE

Πού θα μείνουν οι Ομπάμα μετά το Λευκό Οίκο

πού-θα-μείνουν-οι-ομπάμα-μετά-το-λευκό-ο-843242

Μπορεί να μην έχει την αίγλη και την ιστορία του Λευκού Οίκου, αλλά το νέο σπίτι των Ομπάμα, μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Μπαράκ, θα είναι ένα αρχοντικό 760 τετραγωνικών μέτρων.

Το αρχοντικό που χτίστηκε το 1928 και διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και 8,5 μπάνια, ανήκει στον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Μπιλ Κλίντον, Τζο Λόκχαρτ και βρίσκεται στην Ουάσινγκτον.

Ο Λόκχαρτ και η οικογένειά του μετακόμισαν στο Μανχάταν τον περασμένο Φεβρουάριο, αφού αποδέχθηκε μια θέση ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος επικοινωνίας με το NFL, ενώ η σύζυγός του Τζιοβάνα Γκρέι, χειρίζεται ειδικά θέματα για το περιοδικό Glamour.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Politico την Τετάρτη, το νέο σπίτι των Ομπάμα βρίσκεται στο Καλοράμα, μόλις δύο μίλια από τον Λευκό Οίκο.

Το αρχοντικό, αξίας 5,3 εκατομμυρίων δολαρίων που θα μισθώσει η οικογένεια, διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, 8,5 μπάνια, αυλή, βεράντα, έναν επίσημο κήπο, ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 10 οχήματα. Θα χρειαστούν ωστόσο επιπλέον χώρο για να φιλοξενήσουν τα μέλη της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ που θα συνεχίσουν να προστατεύουν την οικογένεια, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα.

Οι Ομπάμα, έχουν δηλώσει εδώ και καιρό ότι σκοπεύουν να παραμείνουν στην Ουάσινγκτον, έτσι ώστε η μικρότερη κόρη τους Σάσα, να τελειώσει το γυμνάσιο ανενόχλητη.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου