LIFE STYLE

Πιερίδη: «Μόλις έκανα επέμβαση για να μείνω έγκυος»

πιερίδη-μόλις-έκανα-επέμβαση-για-να-μ-832668

Η Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Κατριβέση, αλλά και για το ενδεχόμενο του γάμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό You weekly: «Ο Δημήτρης, όπως κι εγώ, θέλει πολύ να κάνουμε ένα παιδί! Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας υπέροχος πατέρας. Βλέπω πώς συμπεριφέρεται στον γιο μου. Τον μεγαλώνει σαν δικό του παιδί Μόλις έκανα και μία γυναικολογική εξέταση για να μπορέσω να μείνω ξανά έγκυος σε έναν χρόνο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη της εγκυμοσύνη είπε: «Ειλικρινά δε ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Όμως εκ του αποτελέσματος και κρατώντας πια στην αγκαλιά μου τον Νικόλα μου θέλω να σου πω ότι όσο κι αν πόνεσα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη-που πόνεσα πάρα πολύ- για μένα θα είναι πάντα ο πιο γλυκός πόνος που μου χάρισε το παιδί μου! Εννοείται πως θέλω να ζήσω ξανά τη μητρότητα».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Από τη φύση μου δεν σκέφτομαι το γάμο. Βέβαια ποτέ δεν λέω ποτέ. Μερικά πράγματα απλώς προκύπτουν».

tff.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου