LIFE STYLE

Κατέρρευσε στη σκηνή ο κιθαρίστας των Aerosmith Τζο Πέρι

κατέρρευσε-στη-σκηνή-ο-κιθαρίστας-των-ae-816485

Κατέρρευσε επί σκηνής ο κιθαρίστας των Aerosmith, Τζο Πέρι, κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος Χόλιγουντ Βαμπίρ στο Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στο Twitter και το Facebook, από θεατές, ο κιθαρίστας των Aerosmith κατέρρευσε και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα παρασκήνια.

Το Hollywood Reporter, αναφέρει επικαλούμενο πηγές ότι ο Πέρι αποχώρησε από τη σκηνή μετά το πρώτο τραγούδι αν και η μπάντα συνέχισε την συναυλία.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από τη συναυλία φαίνεται ο κιθαρίστας να προσπαθεί να παίξει και στη συνέχεια να σηκώνεται και να πέφτει πίσω από έναν ενισχυτή.

Ο Πέρι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής και ο τραγουδιστής του Χόλιγουντ Βαμπίρ, Άλις Κούπερ έγραψε στο Twitter ότι η κατάσταση του κιθαρίστα της μπάντας είναι «σταθερή».

Στις συναυλίες του συγκροτήματος Χόλιγουντ Βαμπίρ συμμετέχει και ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ. Φίλοι και συνεργάτες του ροκ σταρ έγραψαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την αγάπη τους το πρόσωπό του.

Ο κιθαρίστας των Aerosmith επρόκειτο την Κυριακή να δώσει μία σόλο συναυλία στο Βανκούβερ.

Πηγή: Τα Νέα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου