LIFE STYLE

Πέθαναν ξανά τον Mr. Bean! Δημοσίευμα έλεγε πως αυτοκτόνησε

πέθαναν-ξανά-τον-mr-bean-δημοσίευμα-έλεγε-π-813288

Χαμός με τα δημοσιεύματα που ήθελαν για μια ακόμη φορά τον διάσημο Mr Bean – κατά κόσμον Rowan Atkinson- να είναι νεκρός. Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός, έπεσε θύμα μιας κακόγουστης φάρσας που αναστάτωσε όλους τους θαυμαστές του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, επικαλούμενα μάλιστα και το BBC, ο Mr Bean έβαλε τέλος στη ζωή του, “έπειτα από μια μεγάλη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά”. Και φυσικά τα social media πήραν φωτιά…

Για να έρθει λίγο αργότερα η διάψευση της είδησης από την εφημερίδα “Sun”. Άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφεραν χαρακτηριστικά στην εφημερίδα πως είναι ζωντανός και είναι καλά με την σύζυγό του Sunetra Sastry και τα δυο παιδιά του Lily και Benjamin.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που διαδικτυακά δημοσιεύματα “πεθαίνουν” τον Atkinson, αφού το 2012 είχαν αναφέρει πως πέθανε σε τροχαίο. Σύμφωνα με την Sun πάντως, η φάρσα έγινε με βάση ένα παλαιότερο ψευδές δημοσίευμα που ήθελε και τον Adam Sadler να αυτοκτόνησε στο σπίτι στο Σαν Φραντσίσκο.

πηγή:.tlife.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου