LIFE STYLE

Δικηγόρος Κωνσταντίνου Αγγελίδη: «Θα έχει 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του»

δικηγόρος-κωνσταντίνου-αγγελίδη-θα-802559

«Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος μετά την πρώτη δικαστική δικαίωση της οικογένειας Αγγελίδη για την υπαιτιότητα του τροχαίου

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε από το δικαστήριο για το τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που είχε τα Χριστούγεννα του 2017. Το δικαστήριο με αυτή την απόφαση υποχρεώνει τον οδηγό του λεωφορείου, την ΟΣΥ, και την ασφαλιστική εταιρεία σε καταβολή χρηματικής αποζημίωσης ως ικανοποίηση για την ηθική βλάβη.

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο Αγαμέμνων Τάτσης μίλησε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου.

Αρχικά είπε ο κύριος Τάτσης: «Αποδείχτηκε εν τέλει ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο – φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση».

Και υπογράμμισε στην εκπομπή του Alpha: «Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου