LIFE STYLE

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα: Ξεκινούν τα νέα επεισόδια [βίντεο]

μην-αρχίζεις-τη-μουρμούρα-ξεκινούν-τα-79550

Η μακροβιότερη εβδομαδιαία κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, το «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» επιστρέφει με νέα επεισόδια στον Alpha.

Με την σταδιακή άρση των μέτρων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, ο Alpha ανακοίνωσε την επιστροφή στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης των τηλεοπτικών του σειρών. Την αρχή έκανε η καθημερινή σειρά «Έλα Στη Θέση Μου» τη Δευτέρα, ενώ το βράδυ της Τετάρτης, νέο επεισόδιο προβλήθηκε και για το αστυνομικό θρίλερ «Έρωτας Μετά».

Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν σειρά παίρνει η κωμική σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα». Λίγο πριν την πρεμιέρα μετά την παύση λόγω κορωνοϊού, για τη σειρά μίλησε η ηθοποιός Μαρία Χάνου, η οποία υποδύεται τη Βέλη στο σίριαλ.
Τεστ κορωνοϊού για όλους τους ηθοποιούς στο «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα»

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Happy Day, η Μαρία Χάνου εξήγησε πως τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη μετά την παύση πριν από ένα μήνα. «Θα πάμε όλοι να κάνουμε εξέταση για τον κορωνοϊό, για να είμαστε όλοι σίγουροι» σημείωσε για τις οδηγίες της παραγωγής σε όλο το καστ της σειράς «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα».

«Κι εμείς μεταξύ μας, οι ηθοποιοί το πιο λογικό είναι ότι θα παίρνουμε κάποιες αποστάσεις. Όμως εφόσον είμαστε όλοι υγιείς και καλά, δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε, να είμαστε πανικόβλητοι» σημείωσε η ηθοποιός που δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στο γύρισμα για το «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα».

Η Μαρία Χάνου επιβεβαίωσε την πληροφορία πως η σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» θα συνεχιστεί για 8η σεζόν, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στο καστ της παραγωγής. «Βέβαια θέλω, είναι μια περιπέτεια όλη αυτή και μια εμπειρία που νιώθω μέλος της, τους ανθρώπους αυτούς τους νιώθω σαν οικογένεια. Να ολοκληρωθεί όταν είναι να ολοκληρωθεί όλο αυτό και να είμαι μέσα σε αυτό» είπε.

Βίντεο: Νέα επεισόδια «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» απόψε

Η σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» επιστρέφει με καινούργια επεισόδια, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 και το τρέιλερ για αυτά κυκλοφορεί ήδη.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου