LIFE STYLE

H Jennifer Aniston εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με σημάδια από βεντούζα!

h-jennifer-aniston-εμφανίστηκε-στο-κόκκινο-χαλί-με-ση-792902

Μια στράπλες μαύρη κοντή φόρμα μάλλον δεν ήταν πολύ καλή στυλιστική επιλογή για την πανέμορφη ηθοποιό! Η 44χρονη Jennifer Aniston εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε «Call me crazy», με τεράστια σημάδια από την πρόσφατη θεραπεία που έκανε με βεντούζες.

Η Jennifer χρησιμοποιεί την αρχαία αυτή ασιατική μέθοδο πάνω από 6 χρόνια για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Στη συγκεκριμένη μέθοδο τοποθετούνται γυάλινα κύπελλα στην πλάτη του ασθενή είτε με τη μέθοδο της αναρρόφησης είτε με τη θερμότητα. Τη θεραπεία ακολουθούν αρκετοί αστέρες του Hollywood όπως ο πρώην σύζυγός της Brad Pitt αλλά και η επίσης ηθοποιός Gwyneth Paltrow. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου κολακευτικά. Κόκκινα σημάδια μένουν στην πλάτη για τρεις με εφτά μέρες. Η Aniston προσπάθησε να τα καλύψει με ένα πολύ ανοιχτό foundation που για κακή της τύχη φάνηκε έντονα στα φλας των φωτογράφων!

Η 44χρονη Jennifer βρέθηκε πάλι πίσω από τις κάμερες για τη συγκεκριμένη ταινία ύστερα από τους επαίνους που έλαβε πέρσι για το ανθολόγιο ταινιών για τον καρκίνο του μαστού με τίτλο: «Five».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου