LIFE STYLE

Παναγιώτα Βλαντή: «Περνάω κατάθλιψη»

παναγιώτα-βλαντή-περνάω-κατάθλιψη-791957

H γνωστή ηθοποιός, Παναγιώτα Βλαντή, μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και αποκάλυψε πως περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της αφού πάσχει από κατάθλιψη. Η ηθοποιός δήλωσε πως την απασχολούν διάφορα ζητήματα στα επαγγελματικά της, αλλά αγχώνεται και για στην προσωπική της ζωή.. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που την πιάνουν τα κλάματα, ενώ αποκαλύπτει στο περιοδικό πως κάνει ψυχανάλυση ..

«Περνάω κατάθλιψη, τόσο με τη δουλειά μου όσο και με προσωπικά μου ζητήματα. Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ανασφάλεια. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στον τόπο σου, όντας μέρος του κοινωνικού συνόλου, αισθάνεσαι τη μαυρίλα της εποχής. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν πια κατάθλιψη» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ενώ πρόσθεσε «Προσπαθώ να είμαι θετική… Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Σπάνια κάνω σκέψεις αρνητικές. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο»..

Παρολαυτά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ξεσπάει σε κλάματα. Όπως λέει η ίδια: «Εννοείται ότι κλαίω και ξεσπάω. Αλίμονο. Λειτουργώ όπως όλοι οι άνθρωποι. Όποιος δεν παραδέχεται ότι βιώνει ανάλογα συναισθήματα, νομίζω ότι ψεύδεται.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου