LIFE STYLE

Οι τρεις εκλείψεις της άνοιξης 2013

οι-τρεις-εκλείψεις-της-άνοιξης-2013-791173

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τις τρεις εκλείψεις της άνοιξης της άνοιξης.

Ι) Πανσέληνος – έκλειψη 25/4/2013 στο Σκορπιό

Διαχειριστείτε με στωικότητα και προσοχή- σχέσεις / συνεργασίες, υγεία, οικογενειακά θέματα. Αν έχετε ήδη προγραμματίσει ένα “τέλος” σε κάποια υπόθεση, μάλλον δεν έχετε τίποτε να φοβάστε.

Τέλος Εποχής”- κλείσιμο ενός κύκλου για κάποιους με επώδυνο τρόπο
Αφορά τους γεννημένους εξαιρετικά κοντά στις (1 μέρα +/-):

26/4, 18/5, 28/7, 20/8, 28/10, 20/11, 26/1, 16/2, 3/ 4, 4/7, 5/10, 3/1, 10/6, 12/9, 11/12
10/3

Αφορά και όσες/ όσους έχουν στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πλανήτες / σημεία στις

6 ή στις 28 μοίρες των σταθερών ζωδίων

20-21 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων

12-13 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων

ΙΙ) Νέα Σελήνη- έκλειψη 10/5/2013 στον Ταύρο

«Άνοιγμα καινούργιου κεφαλαίου σε μια σημαντική υπόθεση, μέσ’ από το οποίο σταδιακά αλλάζει το μοτίβο της ζωής. Σχέσεις / συνεργασίες / οικογένεια / τόπος / πορεία ζωής / καριέρα” . Σπουδαίες “καρμικές” σχέσεις ή συνεργασίες ανοίγουν / κλείνουν και το τοπίο αναδιαμορφώνεται αντίστοιχα. Αφορά κυρίως τους γεννημένους εξαιρετικά κοντά στις (1 μέρα +/-):

9/5, 11/8, 11/11, 7/2, 25/3, 25/6, 27/9, 25/12, 17/4, 19/7, 20/10, 17/1, 2/6, 4/9, 3/12
2/3

Αφορά και όσες/ όσους έχουν στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πλανήτες / σημεία στις

19 μοίρες των σταθερών ζωδίων

12 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων

4 ή στις 27 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων

ΙΙΙ) Πανσέληνος – έκλειψη 25/5/2013 στον Τοξότη

“Τοπίο στην Ομίχλη”…Χρειάζεται προσοχή. Η ουτοπία, το “πλατωνικό”, αλλά και το εξιδανικευμένο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έντονες συγχύσεις / διαψεύσεις / αυταπάτες.

Χρησιμοποιήστε τη λογική στο μέγιστο βαθμό. Παραμείνατε στωικοί μπροστά σε “ασθενικές” καταστάσεις. Προσέξτε τις κλοπές, αλλά και τις ψευτιές σε κάθε επίπεδο δράσης. Μην υπόσχεστε- αν δεν είστε έτοιμοι. Πάρτε χρόνο, αν είστε μπερδεμένοι. Συζητήστε με ειλικρίνεια και κατάθεση ψυχής. Θα νικήσουν μόνο όσοι έχουν “Θεό” μέσα τους.
Πρώτοι στη “σύγχυση” και στο μπέρδεμα ή στην αίσθηση διάψευσης προσδοκιών, οι οποίοι θα πρέπει να έχετε μάτι “ορθάνοιχτο” και να “βλέπετε” καλά…αλλά να προσέξετε και την δική σας φυσική κατάσταση ή τυχόν προβλήματα με οικεία πρόσωπα ή να διαχειριστείτε με “ντομπροσύνη” τις σχέσεις και να μην “κοροϊδέψετε” (μην κάνετε ό,τι δεν θέλετε να σας κάνουν) είστε οι γεννημένοι εξαιρετικά κοντά στις (1 μέρα +/-):

25/5, 17/6, 27/8, 19/9, 26/11, 18/12, 23/2, 16/3, 1/5, 3/8, 3/11, 31/1, 9/4, 9/1, 10/7
11/10

Αφορά και όσες/ όσους έχουν στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πλανήτες / σημεία στις

11 μοίρες των σταθερών ζωδίων

4 ή στις 26-27 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων

19 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων

Από όλους όσους ανέφερα, θυμηθείτε ότι:

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Παρθένοι του Ιουνίου, Δεκεμβρίου, Φεβρουαρίου, Αυγούστου που αναφέρεστε με τις ημερομηνίες σας στις ως άνω παραγράφους, έχετε ένα “κράτημα” αρκετά ισχυρό, που σημαίνει πως α) αλλάζετε πορεία με σταθερό καινούριο δρόμο ή β) επάνω σε μια σύγχυση, έχετε εναλλακτική διέξοδο μετά λογικής
Επίσης, Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι και Λέοντες που γεννηθήκατε κοντά στις 9 του μήνα και αναφέρεστε με την ημερομηνία σας παραπάνω, φαίνεται πως αλλάζετε ή αισθάνεστε “δίλημμα/ διχασμό / σύγχυση” μπροστά σε “ευκαιρίες” ή διεξόδους / προτάσεις που έχετε μπροστά σας και χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τι είναι το πιο σωστό να πράξετε / είτε – βιώνετε μια αλλαγή / σύγχυση και τα βγάζετε πέρα εν μέσω συμπτώσεων που σας υποστηρίζουν.
Μεταβλητοί που αναφέρεστε (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) γεννημένοι κοντά στις 2 του μήνα (αναφέρεστε στη β’ έκλειψη) θυμηθείτε πως έχετε δρόμους να διαβείτε και μη φοβάστε, απλά πάρτε χρόνο και εξετάστε μεθοδικά κάθε “οδό”.
Ταύροι και Σκορπιοί που γεννηθήκατε αρχές Μαΐου / Νοεμβρίου και αναφέρεστε στην γ’ έκλειψη, επίσης μην τρομάζετε, όλα γίνονται για να βαδίσετε σε πιο επί της ουσίας αληθινούς και παραγωγικούς δρόμους, κάτι που θα το διαπιστώσετε από τον Αύγουστο και πολύ περισσότερο από το τέλος της χρονιάς.
Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι κοντά στις 9 του μήνα που αναφέρεστε στη γ’ έκλειψη, θυμηθείτε πως περισσότερο σας ταιριάζει η έννοια του “διλήμματος” ή του “μπερδέματος” και πως καλά θα πράξετε, εφόσον σκεφθείτε αργά και σταθερά και αφήσετε χρόνο για να κάνετε το λογικά ορθόν, κάτι που θα φαίνεται πιο γλαφυρά στο τέλος του 2013 – για να είστε πιο σίγουροι.

Υπάρχετε κι εσείς βεβαίως που ανάλογα με τα φεγγάρια / εκλείψεις, θα αισθανθείτε πως κάτι αλλάζει, δίνοντάς σας ευκαιρίες και το συναίσθημα της «τύχης». Θυμηθείτε πως πρέπει να συλλογιστείτε το «κόστος» κάθε επιλογής και να μην προβείτε σε εσπευσμένες κινήσεις, ειδικά εφόσον βλέπετε πως το ένα φεγγάρι δείχνει ευνοϊκό και το άλλο «προκλητικό» για το χάρτη σας. Εσείς, λοιπόν είστε οι γεννημένοι στις

Ι) 25/2, 27/6, 28/8, 27/12 (για την α’ έκλειψη) ή όσοι/ες έχετε πλανήτες / σημεία κοντά στην 6η μοίρα του Καρκίνου, των Ιχθύων, της Παρθένου και του Αιγόκερω.

ΙΙ) 9/1, 11/7, 9/3, 11/9 (για τη β’ έκλειψη) ή όσοι/ες έχετε πλανήτες / σημεία κοντά στην 19η μοίρα του Αιγόκερω, της Παρθένου, του Καρκίνου ή των Ιχθύων.

ΙΙΙ)27/7, 25/3, 24/1, 27/9 (για την γ’ έκλειψη) ή όσοι /ες έχετε πλανήτες / σημεία κοντά στην 4η μοίρα του Λέοντα, του Κριού, του Υδροχόου και του Ζυγού.

Συνεπεία όλων όσων γράφτηκαν θα ήθελα να σας προσθέσω:

Διάγουμε φάση γενικής “σύγχυσης” και αποσταθεροποίησης σε οικονομικό, επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο.
Τα φεγγάρια στον άξονα Σκορπιού / Ταύρου ανακινούν βαθύτερες φοβίες, ανασφάλειες, αλλά και ερωτικο-σεξουαλικά πάθη, γιατί πολύ απλά ίσως ο Έρωτας είναι μια μορφή “ίασης” στο φόβο και στη μοναξιά, πολύ περισσότερο τούτη την εποχή, όπου τα πάντα, θαρρείς, καταρρέουν και νιώθουμε περισσότερο από ποτέ “δύσκολα”, μοναχικά, απροστάτευτοι, απελπισμένοι, «άποροι» υπό μία ευρύτερη έννοια, ακόμα κι ανερμάτιστοι.

Πολλοί και πολλές μπορεί ν’ αναζητήσουν τη “λύση” μέσα από διεξόδους που φαίνονται και πραγματικά είναι αληθινές / λυτρωτικές, άλλοι και άλλες ωστόσο θα αυταπατηθούν μέσα στην ίδια τους την ανάγκη.
Μια πρόταση ίσως θα ήταν …
α) αργές και σταθερές κινήσεις
β) σκέψη και περισυλλογή στα “γιατί” και στα “πώς ” των επιλογών
γ) μην θυσιάσετε την αγάπη, αλλά μη θυσιαστείτε και για κάτι που δεν είναι αγάπη λόγω ανασφαλειών, απελπισίας κι έλλειψης οράματος
δ) μην τρέχετε για να προλάβετε, χαμηλώστε ταχύτητες και πράξτε με συνδυασμό λογικής, διαίσθησης κι ευαισθησίας
ε) μην τσακώνεστε και μην συγχύζεστε, όταν διαπιστώνετε πως οι απέναντί σας “δεν είναι έτοιμοι” να λάβουν τελεσίδικες αποφάσεις ή είναι μπερδεμένοι. Αν αγαπάτε, δώστε χρόνο, γιατί μόνο έτσι θα λάμψει η αλήθεια
στ) συγχωρέστε τον εαυτό σας για τα λάθη σας και δώστε χώρο για συγχώρεση και στο διπλανό σας
ζ) μιλήστε από καρδιάς, χωρίς φόβο και μοιραστείτε τη σκέψη σας. Όποιος σας κατανοήσει, είναι πραγματικά κοντά. Μην “ραπίσετε” όμως όποιον δεν σας κατανοήσει. Θυμηθείτε πως ενδέχεται κι ο απέναντι να περνά το δικό του πρόβλημα.
η) προστατεύσατε ανήμπορα μέλη της οικογένειας. Πολλοί και πολλές θα περάσουν πλέον από δύσκολες φάσεις σε οικογενειακό επίπεδο έως το τέλος αυτής της χρονιάς.
ι) αναθεωρήστε το σύστημα αξιών σας με έναν τρόπο που θα σας κάνει να νιώθετε εσείς πιο “γεμάτοι/ ες”. Κρατήστε κοντά όποιον σέβεται αυτή τη διαδικασία.

Τέλος…δεχθείτε πως η εξέλιξη / πρόοδος δεν έρχεται ποτέ χωρίς ένα τίμημα.
Και δείτε πόσο τυχεροί / ές τελικά όντως είστε στην πορεία του χρόνου….αν «κατανοήσατε»…

Γιατί, ίσως το Σύμπαν “θυμάται”. Όπως κάθε κύτταρό μας. “Κι επανέρχεται πάντα δριμύτερο με αυτό που σε καθέναν μας αναλογεί. Είτε το βλέπουμε είτε δεν το βλέπουμε.
Μα για να δούμε, πρέπει να πατάξουμε τον Εγωισμό μας”…-

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου