LIFE STYLE

Βαριές κουβέντες για τον Ρέμο, τη συναυλία και όσους πάνε εκεί

βαριές-κουβέντες-για-τον-ρέμο-τη-συναυ-786776

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos, μετατέθηκε λόγω του τριήμερου πένθους για την εθνική τραγωδία, για την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Την αναβολή ανακοίνωσε ο τραγουδιστής, ενημερώνοντας ότι ολόκληρη η αμοιβή του και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν στους πληγέντες.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος, όμως, κατακεραυνώνει τον Αντώνη Ρέμο, με μία σκληρή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, γράφοντας: «Πόσο θράσος μπορεί να υπάρχει στο σκοτεινό μυαλό ενός ανθρώπου που δεν θα κάνει ποτέ λιακάδα!! Σήμερα θα γίνει η συναυλία στο Nammos, αν γίνει, εύχομαι πως όχι, το ανέβαλαν για μέρα, θα δώσει την αμοιβή του λέει και δεν ξέρω τι άλλο. Για ποιο λόγο να αγοραστούν ψυχές παιδιών, μανάδων, πατεράδων, γερόντων… και τόσα ζώα, ήμερα πένθους σήμερα, κηδείες, αναζήτηση, θρήνος και συ αγόρασες το δικαίωμα να τραγουδάς ξεσηκώνοντας τον κόσμο… Ποιος ξεφτιλισμένος Έλληνας θα χοροπηδάει με σαμπάνιες και θα λέει έτσι ξαφνικά… που να ‘σαι… τι ήμουνα για σένανε… Το μονό που έπρεπε να τραγουδάς σε repeat είναι έκρυψα το πρόσωπο μου από ντροπή!! Αν τραγουδήσεις απόψε!! 21 χρόνια πριν ήσουν φίλος μου και καλό παιδί. Ερχόμουν από το Παρίσι να σ’ ακούω και φορούσες τα κοστούμια μου!! Έχεις καιρό ακόμη μέχρι το βράδυ να το ακυρώσεις!! Κάντο σε 15 μέρες μα όχι σήμερα!! Στο φωνάζω!! «Ω χαμοανθισμένη χλώρη, των μανάδων ω ουρανοί, ω που υπάρχετε σα νά είστε πάντα πιο σιμά στη γη, γιατί κάποτε και πότε… Δωδεκάλογος του γύφτου – Κωστής Παλαμάς».

Η δεύτερη ανακοίνωση για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης μας καταρτίσαμε το κάτωθι πλαίσιο ενεργειών προς τη μεγαλύτερη δυνατή αρωγή των πληγέντων της Αττικής:

1. Η διεθνής συναυλία των Αντώνη Ρέμου – Amr Diab θα διεξαχθεί αμέσως μετά το πέρας του τριήμερου εθνικού πένθους με κυρίαρχη αποστολή την συγκέντρωση χρηματικών πόρων για τους πληγέντες.

2. Προς αυτό το σκοπό η επιχείρησή μας θα ενημερώνει συνεχώς και με κάθε τρόπο τους διεθνείς επισκέπτες της για την πρωτοφανή καταστροφή που έλαβε χώρα στην Αττική ώστε να δημιουργηθεί έμπρακτο ρεύμα ευαισθητοποίησης και αρωγής.

3. Κατασκευάζει και τοποθετεί σε κάθε εμφανές σημείο της ειδικά πανό με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες της προς τους πληγέντες αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

4. Σε κάθε τραπέζι μας τοποθετείται ενημερωτικό φυλλάδιο για την καταστροφή που συνέβη στην Αττική, στο οποίο επίσης θα αναρτάται ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μαραθώνα όπου μπορούν να κατατίθενται επί τόπου χρήματα προς στήριξη των πληγέντων.

5. Το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειάς μας προς συγκέντρωση κεφαλαίων για τους πληγέντες στην Αττική το κάνει η Διοίκηση της επιχείρησής μας, η οποία αποφασίζει να καταθέσει το ποσό των 100.000€.

6. Καλούμε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού μας να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στον ειδικό λογαριασμό στήριξης των πληγέντων στην Αττική».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου